• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam nebeįdomu, kas rodosi už lango – žiema, pavasaris, šlapdriba ar prastas horoskopas... Nes centriniame Vilniaus šokių taške „Woo“ festivalis vyksta kiekvieną mielą savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Šį penktadienį, kovo 5 d. į „Woo“ įriedės šimtaprocentinis lunaparkas. Penktadienį švenčiančius „Woo“ šokių aikštelėje šokdins į devynkampį muzikinį cirką susibūrę trys diskotekininkai – klaskinių hitų mėgėjas Sania (Pump up the 90‘s), vienas iš šviežiai pakrikštytos internetinės radijo stoties eteris.org balsų Mischa Berloga ir pripažintas diskonautas St. Stereo (Love in Slow Motion).

REKLAMA

Penktadienį cirkas vyks ne tik už „Woo“ pulto. Šokiai su gyvatėmis, muzikiniai linksmieji kalneliai , fokusai už baro ir tikro pramogų parko dekoracijos laukia kiekvieno, pasiryžusio šį penktadienį stebuklingais „Woo“ laiptais nusileisti į „Lunaparką“.

Tuo tarpu šeštadienį nepavargstančių „Woo“ šokėjų laukia kur kas rimtesnis išbandymas. Kovo 6 d. “Woo” sienas ir pultą ima du taip patyrę, kad net pražilę didžėjai – amžiaus ir ant kaklo nuolat pakimbančių gerbėjų dar nepalenkti „Senukai“ Manfredas (Metal on Metal) ir Saulty (Downtown Party Network).

REKLAMA
REKLAMA



Saulty

Praėjusiame „Senukų“ vakarėlyje kosmodisk© aksesuarais pasipuošę Manfredas ir Saulty vaizdžiai įrodė, kad žilei trintelėjus galvon, uodegon įsimeta ne tik velnias, bet ir visa diskoteka. Tad šiam šeštadieniui du „Senukai“ suruošė neįtikėtiną siurprizinį pasirodymą. „Deja, tačiau sena mūsų atmintis šlubuoja.

Tikrai organizavome specialų pasirodymą šiam vakarėliui, tačiau dabar nebeprisimename apie ką jis“, - gūžčiojo flaneliniais marškiniais pasipuošę „senukai“. Pasak Manfredo ir Saulty, specialus vakaro šou publikai bus nemažesnis siurprizas, negu jiems patiems. „Ach ta senatvė, su ja kiekvieną dieną jaučiuosi lyg naujai gimęs“, - stiklinę akį merkė vyresnysis „senukas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi, šį savaitgalį „Woo“ šalyje vietos bus visiems – cirkui, karuselėms, senukams ir visiems, kam nesvetimas įprotis šokti nuo 22 val. vakaro iki pat ankstaus ryto. Primename, penktadienį, kovo 5 d. “Woo” groja “Lunaparkas, šeštadienį, kovo 6 d. – ekskliuzyvinis „senukų“ Manfredo ir Saulty pasispardymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų