• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalia Michelevičiūtė poetinės išminties, šokio, muzikos ir meilės dialoguose

Viena ryškiausių Lietuvos teatro ir kino aktorių Dalia Michelevičiūtė pristato savo režisūrinį debiutą,- spektaklį lietuvių ir lenkų kalbomis pagal Nobelio premijos laureatės W. Szymborskos poeziją "Neparašyta vasaros istorija".

REKLAMA
REKLAMA

Tai - poetinės išminties, šokio, muzikos ir meilės kupini keturių menininkų: Dalios Michelevičiūtės, Evelinos Sašenko, Sergejaus Jerpyliovo ir Andriaus Kairio, dialogai.  

REKLAMA

Spektaklio ašis - moters istorija, jos gyvenimas, išaustas iš jausmų  ir įžvalgų, nuojautų ir vilčių, susitikimų ir išsiskyrimų, nutylėjimų ir aistringos meilės patirties. Tai - moters vidinio pasaulio atodanga, sklidina meilės išsipildymo laukimo, lemtingų prasilenkimų, smulkių kasdienių išdavystės nuotrupų.  

Spektaklio kūrėjų įkvėpimo šaltinis - vienos garsiausių lenkų  poetės W. Szymborskos poezija. "Neparašyta vasaros istorija" - tai jausmų kaleidoskopas, pulsuojantis poetinio žodžio, grakštaus šokio, kerinčio vokalo ir perkusijos ritmais bei garsais. Spektaklio choreografiją kūrė D. Michelevičiūtės partneris šokių Eurovizijoje S. Jerpyliovas; originalias dainas, muziką ir garsinį foną- džiazo dainininkė E. Sašenko ir būgnininkas A. Kairys. Spektaklio stilistė – Kristina Mališauskienė.  

REKLAMA
REKLAMA

Žanrų  įvairovė pasirinkta neatsitiktinai. Ji padeda išplėsti mūsų suvokimo, estetinės pajautos ribas ir kviečia pasinerti į emocijų pasaulį, kuriame glūdi mūsų trapaus patyrimo esmė. 



Vasario 26 dieną, penktadienį, 19 valandą.

Laisvalaikio namai „Nautilus“, Savanorių pr. 124, Kaunas


www.neparasytavasarosistorija.lt  

Bilietai: „Nautilus“ ir bilietai.lt. Kaina – 30 lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų