REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naftos perdirbimo gamyklos AB "Orlen Lietuva" vadovybei ne tik priminta apie pasiūlymus dėl dūmų valymo įrenginių statybos finansavimo naftos perdirbimo gamyklai priklausančioje Mažeikių elektrinėje, bet ir pabrėžta, kad veiklos sąlygos bendrovei negali būti gerinamos Lietuvos energetinio saugumo sąskaita.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak energetikos ministro Arvydo Sekmoko, " Orlen Lietuva" interesai spręsti logistikos klausimus privalo atitikti teisėtus Lietuvos lūkesčius. Todėl Lietuvos Vyriausybės pasiryžimas spręsti " Orlen Lietuva" logistines problemas galimas kartu su " Orlen Lietuva" ilgalaikiais įsipareigojimais dalyvauti Mažeikių naftos perdirbimo gamykloje nuosavybės teisėmis.

REKLAMA

Apie tai rašoma energetikos ministro laiške " Orlen Lietuva" generaliniam direktoriui Kristianui Pateriui (Krystian Pater). Laišką ministras perdavė " Orlen Lietuva" generalinio direktoriaus pavaduotojai logistikai Danielai Krelovskai (Daniela Krelovska).

Laiške ministras pakartojo apie Lietuvos pasirengimą spręsti įmonės produkcijos logistikos problemas, tačiau ne Lietuvos energetinio saugumo sąskaita.

Pabrėžta Lietuvos valdžios institucijų pozicija nesieti "Orlen Lietuva" komercinių veiklos sąlygų gerinimo su strateginę reikšmę nacionaliniam saugumui turinčia įmone AB "Klaipėdos nafta".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų