REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinančio šeštadienio vakarą TV3 grandioziniame projekte „Chorų karai“ skambės populiariausi lietuviški kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA

Choristai rinksis dainas, kurios tapo tikromis Lietuvos muzikos istorijos legendomis, o jų atlikėjai – scenos grandais. Vienas žymiausių šalies estrados dainininkų maestro Stasys Povilaitis vasario 20-ąją ne tik padės komisijai vertinti likusių penkių chorų pasirodymus, bet ir atliks dainą iš savo repertuaro.

REKLAMA

„Jei jūs prašote manęs dainuoti „Švieski man vėl“, pokalbį iškart baigsim“, – juokėsi S. Povilaitis atsisakydamas atlikti jo vizitine kortele tapusį kūrinį, kuris dainininkui dažnai jau tampa beveik keiksmažodžiu.

Tačiau scenos pažiba sutiko atlikti kitą kūrinį, o pastarąjį sutiko perduoti laidos „Chorų karai“ vedėjui Vytautui Šapranauskui. „Švieski man vėl“ daina liesis laisvai iš Vytauto lūpų, o jam į pagalbą ateis vaikų choras „Džimba“.

„Gal laidos kūrėjai mane pagaliau sutiks priimti į chorą. Mes galėsim atstovauti visą Lietuvą“, – sako humorui neabejingas aktorius.

Ką apie Vytauto Šapranausko pasirodymą sakys komisija ir kokią dainą pasirinks Stasys Povilaitis, sužinosite „Chorų karuose“ šeštadienį, vasario 20 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų