• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors valdančiosios koalicijos partijų lyderiai trečiadienį susitarė dėl koalicijos sustiprinimo kalbėtis ir su kitomis partijomis, naujasis sveikatos apsaugos ministras turėtų būti rastas dar iki galimo koalicijos išsiplėtimo.

REKLAMA
REKLAMA

Premjero Andriaus Kubiliaus teigimu, sveikatos apsaugos ministro portfelis, kaip ir numatyta koalicijos sutartyje, priklauso Liberalų ir centro sąjungai.

REKLAMA

Trečiadienį A. Kubilius dar kartą bandė perkalbėti atsistatydinti nusprendusį šios partijos deleguotą sveikatos apsaugos ministrą Algį Čapliką, tačiau nepavykus nusprendė patenkinti jo atsistatydinimo pareiškimą.

"Aš manau, kad Ministrų Kabineto stabilumas ir darbas yra labai svarbus dalykas, todėl tikiuosi, kad ilgai nelaukiant dabartinės koalicijos rėmuose rasime, kas šį darbą dirbs toliau", - trečiadienį žurnalistams sakė A. Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, naujasis sveikatos apsaugos ministras turės tęsti A. Čapliko pradėtas reformas. Tokios pat pozicijos laikosi ir Liberalų sąjūdžio pirmininkas, susisiekimo ministras Eligijus Masiulis.

"A. Čapliko darbus reformuojant sveikatos apsaugą Liberalų sąjūdis visada palaikė. Jeigu naujasis kandidatas į sveikatos apsaugos ministrus būtų deleguotas liberalcentristų ir prisiimtų tuos pačius įsipareigojimus, tai nematau, kodėl reikėtų šią ministeriją atimti iš liberalcentristų", - kalbėjo E. Masiulis.

A. Čapliko teigimu, kas taps naujuoju sveikatos apsaugos ministru, priklausys nuo "partijos, koalicijos, Premjero ir Prezidentės".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų