• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos du vakarus pasirodžiusi „Žvaigdžių duetuose“ Eurika Masytė patyrė, kaip nelengva grįžti į sceną. Į populiarų projektą naujoko teisėmis įsiliejusi legendinės dainos „Laisvė“ atlikėja su partneriu Ramūnu Difartu, susumavus dviejų savaičių rezultatus, turėjo palikti projektą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Eurika su Ramūnu atsisveikinimo vakarui parengė tokią įspūdingą dainą, kad komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis davė savo veto, neleisdamas porai iškristi.

REKLAMA

„Jūs čia susprogdinote  granatą, tikiuosi, kad pasilikę čia susprogdinsite bombą“, - sakė Juozapaitis. Eurika Masytė ir Ramūnas Difartas liko projekte dar mažiausiai dviems savaitėms.

„Žvaigdžių duetų“ kolektyvas tapo gausesnis, nes prie jų prisijungė dar viena įspūdinga pora – aktorė Eglė Jackaitė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus.

Jiedu prisistatė labai originaliai – pasirinko neįtikėtinai greitą Vytauto Kernagio dainą „Geri vyrai“, apdainavo visus komisijos narius, Zvonkus grojo fortepijonu, o Eglė kūrinį baigė klestelėdama pianistui ant kelių.

REKLAMA
REKLAMA

Itin atvirą suknelę vilkėjusi aktorė sulaukė ir publikos, ir komisijos liaupsių. „Jūsų pasirodymas priminė kabaretą, užmirštą sceninė žanrą“, - sakė Vytenis Pauliukaitis. „Jauki pora, - pridūrė komisijos narė Inga Valinskienė. – Suprantu, kuo Zvonkę patraukė Zvonkus. Vyrai tokie seksualūs prie instrumento“.

Komisijos pirmininkas patarė Zvonkui nesekti žmonos pėdomis, ir tada „Žvaigdžių duetų“ scenoje jiems su Egle seksis. Eglė Jackaitė plačiai šypsojosi ir dėkojo už visas komisijos pastabas.

Ji prisipažino kad po motinystės atsotogų grįžti į sceną nebuvo lengva. „Labai jaudinausi, kad net pavargau jaudintis“, - po debiuto sakė Eglė Jackaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų