• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip jau rašėme anksčiau, Mantą Petruškevičių užpykdžiusi ir “Facebook” tinkle grupę “Nekenčiu Petruškevičiaus” įkūrusi mergina, yra dvidešimtmetė iš Laikinosios sostinės, buvusi Kauno Dailės Fakulteto (KDF) studentė, Eglė Sirtautaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Portalui Startrash.lt pavyko prakalbinti paslaptingąją Eglę, sukėlusią tikrą skandalą varganame Marijos žemės šou pasaulėlyje!

REKLAMA

“Ilgą laiką tylėjau, nes nenoriu, kad mano vardas būtų siejamas su žmogumi, su kuriuo nenoriu turėti nieko bendro”, – sako Eglė. Anot merginos, žiniasklaidoje pasirodę Manto Petruškevičiaus advokatės pareiškimai – nėra tikroji tiesa… Oho!

“Dauguma viešai pateiktų advokatės komentarų yra klaidingi.”,- Startrash.lt pareiškė Eglė ir pridūrė, kad  plačiau komentuoti nenorinti, mat vyksta ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA

Merginai ypač nepatiko, kad ji žiniasklaidoje pristatoma kaip Manto gerbėja. “Aš niekada nebuvau jo gerbėja, arba Mantas Petruškevičius šitą žodį supranta visai man nesuprantama kalba. Tiesiog mes atsitiktinai susipažinome  ir buvome  susitikę dėl bendradarbiavimo.<..>Viešai išsakoma Manto ir advokatės nuomonė, kad aš buvau jo gerbėja  - neatitinka realybės ”, – pasakoja mergina.

“Grupę nusprendžiau įkurti, nes negerbiu ir nemėgstu žmonių, kurie vienaip kalba, o kitaip elgiasi. Bet manau, ka tai nėra nusikaltimas. Jos (grupės) nereklamavau, o tik pasiūliau artimiausiems bičiuliams- nesitikėjau sulaukti tokio didelio dėmesio: kitų žmonių siunčiamų nuorodų, nuotraukų, tuo labiau  - teismo. Taip pat, nesiekiau ja ką nors ižeisti, nes tai prieštarauja mano vertybėms.”, – “Nekenčiu Petruškevičiaus” atsiradimo istoriją atskleidė Eglutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot kaunietės, tai ne ji, o “A lygio žvaigžde” save laikantis Mantas norėjo bendradarbiauti. “Jis pats pasiūlė parengti reportažą iš mano parodos atidarymo!”,- atviravo Eglė.

Paklausta, ar nejaučia kaltės, kad užvirė tokią “košę”, Eglutė prisipažino, jog nemano, jog padarė kažką blogo. “Aš nesijaučiu kalta, kad sukūriau profilį ir viešai išreiškiau savo nuomonę. Taip pat labai džiaugčiausi, jei nebūtų teismo, nes tai man trukdytų susitelkti ties pagrindiniais darbais ir tikslais –  vakarėlių organizavimu, šiuolaikinio šokio spektaklio statymu bei pasirengimu studijoms užsienyje.”,- sako “Nekenčiu Petruškevičiaus” įkūrėja.

Na, lauksime naujienų! Įdomu, kuo čia viskas baigsis…

Taip pat skaitykite:

Atskleista Mantą Petruškevičių įžeidusi mergina!

„Nekenčiu Petruškevičiaus“ profilis ištrintas, mergina - prisipažino

Kas apšmeižė Mantą Petruškevičių? (Atnaujinta)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų