REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ -  žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Sudie, Lietuva“. Lietuvių pasaulyje galima rasti daug kur. Visų bangų emigrantai turi vieną bruožą – tik mažuma jų visam laikui grįžo į Lietuvą. Lietuvos valdžių postringavimai apie emigravusių tautiečių grąžinimą į Tėvynę, raginimai kurti naujas programas menkai jaudina tuos, kurie svetur susirado bent pakenčiamą gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Prokurorų darbas stringa dėl užkulisinių ambicijų“. Kauno pedofilijos byla pramintoje istorijoje dedamas paskutinis taškas? Vilniaus prokurorų sprendimas stebina. Kodėl kartais atrodo, jog politikai nori ne tik stebėti tyrimą, bet ir patys jame dalyvauti?

REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – „Gandų numarinti ir vėl prikelti lyderiai“. Žurnalas „Foreign Policy“ pateikia penkių pasaulio lyderių, dėl kurių tikros ar tariamos mirties sklinda daugiausiai gandų, sąrašą.

„Pinigų skonis“ pasakoja apie bedarbystę. Nedarbas šalyje dar ūgtelėjo ir pasiekė 13,3 procento visų darbingų šalies gyventojų.

Kompiuterį valdysime mintimis – anonsuoja „Ateities pranašai“. Iki 2020 metų į smegenis savanoriškai implantuojami lustai pakeis kompiuterių klaviatūras ir peles. Ar pavyks pasiekti tokio rezultato, kad lusto pagalba galėsime rašyti raides ar atskirus žodžius galvodami apie rašmenis?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Technologijos“ pristato kompiuterį nepasėdoms. Bendrovė „Hewlett-Packard“ sukūrė naują kompaktišką nešiojamąjį kompiuterį „HP Mini 210“, puikiai pritaikytą studentams, moksleiviams ir visiems, kurių gyvenimo būdas judrus, o kompiuteris po ranka turi būti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje. Rubrikoje taip pat rasite bendrovės „Fujifilm“ naujus fotoaparatų modelius, turinčius „Full HD“ raiškos vaizdo fiksavimo galimybę ir „Fujinon“ objektyvus.

„Spindinčiame gyvenime“ skaitykite apie penkiolika metų gyvuojančią roko grupę „Biplan“ ir jos naująjį singlą „Ji sako“. Išskirtinis interviu su grupės nariais žurnalisto Lauryno Dapšio straipsnyje „Artistai iš apsnigto Žvėryno“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų