• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aiškėja vis daugiau detalių apie paslaptingąją merginą, sukūrusią grupę „Nekenčiu Petruškevičiaus“, kuri sulaukė beiveik 7 tūkst. gerbėjų visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Gerai žinomą stilistą įžeidusi 20  metų mergina, pasirodo, yra buvusi Kauno Dailės Fakulteto (KDF) studentė, Eglė Sirtautaitė.

REKLAMA

Balsas.lt duomenimis E. Sirtautaitė iš Kėdainių į Laikinąją sostinę atvyko studijuoti tapybos, tačiau nepraėjus nei pirmam semestrui buvo pašalinta už nepavyzdingą elgesį. Mat jaunoji menininkė nesugebėjo pristatyti darbų peržiūroms, todėl fakultetas buvo privertas merginą pašalinti.

Manto Petruškevičiaus advokatė teigė, kad E. Sirtautaitė dar neparodė jokio noro atsiprašyti stilisto.

„Mergina neparodė jokios iniciatyvos ir nemėgino susisiekti su mumis,“ - sakė Raimonda Kazlauskienė, M. Petruškevičiaus advokatė.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė Sirtautatė taip pat yra užsiregistravusi socialiniame tinkle „Facebook“, tačiau policijai pašalinus iš tinklalapio jos sukurtą profilį, merginą visas asmenines nuotraukas pasikeitė tapybos paveikslais.

E. Sirtautaitė susilaikė nuo komentarų tikindama, kad kai bus laikas, ji pati susisieks su žiniasklaida.

„Aš nekomentuosiu esamos situacijos, nes dabar dar ne laikas. Kai ateis tam skirtas laikas - visi sužinos tiesą,“ - telefonu Balsas.lt sakė mergina.

Taip pat skaitykite:

„Nekenčiu Petruškevičiaus“ profilis ištrintas, mergina - prisipažino

Kas apšmeižė Mantą Petruškevičių? (Atnaujinta)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų