REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar ryte Klaipėdos centre esančioje nekilnojamojo turto agentūroje susistumdė dviejų įmonių vadovai. Kaip ir dažniausiai tokiais atvejais, kaltų nėra, teisūs jaučiasi abu.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš jų, save superagentu vadinantis verslininkas tuoj pat paskelbė apie grasinimus jį nužudyti, reketą. Kitas teigia tik mokęs konkurentą mandagumo ir pats esantis nukentėjusysis.

REKLAMA

Pasak bendrovės nsistemos.lt, kurios patalpose įvyko incidentas, darbuotojų, ryte jų biure siautėjo apie 30 metų vyras. Jis esą pirmiausiai susirado vadovą ir šiam patarė, jog agentūros interesai ateityje nesikirstų su kitos, analogiška veikla užsiimančios bendrovės darbu.

"Buvau įspraustas į kampą, bandžiau vyrui paaiškinti, kad tai tikriausiai nesusipratimas, tačiau jis nuo manęs nesitraukė, trenkė man į paširdžius. Griuvau ant stalo, šis lūžo. Užrakinome duris, iškvietėme policiją, atvykę pareigūnai uždėjo nepažįstamajam antrankius ir išsivežė. Išvedamas vyras sakė, jog mane dar susiras. Mūsų versle šiuo metu nelengva, tačiau kad būtų naudojamos tokios priemonės - netikėjau. Verslą pradėjau tuo laikotarpiu, kai banditizmas klestėjo. Atrodo, tie laikai grįžta", - pasakojo save superagentu vadinantis nsistemos.lt vadovas Darius Overlingas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepažįstamasis vakar apie 10 val. pristatytas ir apklaustas 1-ajame policijos komisariate. Parašęs pasiaiškinimą jis iš komisariato išleistas.

Kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo bendrovės "Memel Haus" direktorius Artūras Valaitis, beje, į boksininką visai nepanašus. Jis neneigė buvęs konkurentų biure, tačiau dėl visai kitų priežasčių.

"Jis jau ilgiau nei dvi savaites nuolat skambina vienai mano darbuotojai ir siūlo jai darbą. Tai normalu - konkurencija. Nenormalu tai, kad moteris kategoriškai atsisako dirbti jo agentūroje, tačiau tas nuo jos neatstoja. Kaip vadovas, jaučiau pareigą nueiti ir pasakyti jam, kad liautųsi persekioti mano darbuotoją", - pasakojo A. Valaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tolesnė įvykio versija nuo D. Overlingo papasakotosios skiriasi kaip diena nuo nakties.

"Tas superagentas iš pradžių pasiūlė jo negąsdinti ir eiti į lauką boksuotis, tačiau tuoj pat persigalvojo ir paskambino policijai. Užrakino duris, kol laukėme pareigūnų, mane keikė necenzūriniais žodžiais, kitaip žemino ir tyčiojosi savo darbuotojų akivaizdoje, galiausiai griuvau ant stalo, sulaužiau jį. Buvo apgadinti mano akiniai, laikrodis", - sakė jis.

A. Valaitis sakė pretenzijų D. Overlingui neturįs tol, kol jų neturi ir konkurentas.

Valdas PRYŠMANTAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų