• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieną dieną metuose meilė tikrai juntama ore - porelės priima naujus įžadus, o vienišiai tikisi sutikti tą vienintelę(-į). O kur kitur, jei ne Holivude Valentino diena yra taip išaukštinama?

REKLAMA
REKLAMA

Garsiausi aktoriai ir gražiausios aktorės nepraleido meile alsuojančio filmo „Valentino diena“ premjeros, kuri buvo pristatoma Holivudo bulvare esančiame kino teatre.

REKLAMA

Įžymiausios moterys  suplūdo ant raudono kilimo pasišildyti paparacų fotoblyksčių šviesoje ir... parodyti savo naujas sukneles bei tobulas kūno formas.



Jessica Biel
(27) prilygo Valentino dienos papuošimui - plazdanti, rožinio šifono suknelė,  rožinis lūpų blizgis bei balkšvi bateliai atrodė kerinčiai.

Demi Moore (47) lydima geidžiamiausio JAV jaunikio, jos vyro, Ashtono Kutcherio buvo pasidabinusi paprasta, berankove, balta suknele su rauktinukais. Ji tikrai dar turi pakankamai žavesio konkuruoti su jaunosiomis Holivudo žvaigždutėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Jennifer Garner (37) užsitempusi maža Valentino mados namų suknele, prilygo meno kūriniu, todėl atrodė kiek neįprastai. Tačiau rezultatą aktorė pasiekė - ant raudono kilimo labiau įsimintinų už ją nebuvo.

Premjeroje apsilankė ir kitos žavios ir turtingos aktorės, kurios atrodė nepriekaištingai ir gal truputį labiau įsimylėjusios nei paprastai.

Parengta pagal MailOnSunday.co.uk. Nuotraukos MailOnSunday.co.uk.

Žiūrėkite filmo ištrauką:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų