REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Annie Leibovitz kurta fotosesija Disnėjaus pramogų parkui atima žadą, ji prikelia meilę pasakoms ir parodo, kokie universalūs gali būti legendinių pasakų herojai.

REKLAMA
REKLAMA

Juk iš pirmo žvilgsnio yra keista, atrodo netgi neįmanoma, kad Jennifer Lopez su savo vyru Marku Anthony galėtų įkūnyti Džasmin bei Aladiną, ar Whopi Goldberg - džinę? Įsivaizduoti Jessicos Biel ir Pokahontos derinį dar sunkiau.

REKLAMA

Kaip jau turbūt ir atspėjote, tiek žinomų veidų, išraiškingų suknelių turėjo kainuoti ypač daug. Kad būtų lengviau susidaryti įspūdį pakanka vieno fotosesijos bendraautoriaus komentaro:

“Kaip ir dera tikrai princesei, Scarlet Johansson pasipuošusi nuostabia vienetine Harry Winston diadema - akinančiu platinos gabalėliu su daugiau nei 62 švytinčių deimantų karatais, o jos kaina - $325,000. Suknelė, kurią vilki Scarlet, specialiu užsakymu yra sukurta dizainerės Nicolettos Santoro”

REKLAMA
REKLAMA

Iš tiesų, šis nepaprastas Annie Leibovitz kūrinys buvo vertas atsidurti bene visuose galingiausiuose mados leidiniuose: Vanity Fair, GQ, Vogue, W, The New Yorker ir t.t. Na, o be minėtų žymių veidų, fotosesijoje dar dalyvavo ir Beyoncé, David Beckham, Lylie Lovett, Oliver Platt, Rachel Weisz, Julie Andrews, Abigail Breslin, Gisele Bündchen, Tina Fey bei Michail Barishnykov.

Prabangu, mįslinga ir stebuklinga - Disnėjaus pramogų parkui kurtos garsiosios Annie Leibovitz nuotraukos "Where Dreams Come True"


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų