REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seniai nebepopuliarios, bet dėl neaiškių priežasčių vis dar skandalinga vadinamos grupės “ŽAS” lyderis Marius Berenis-Trū Sabaka išgyvena sunkias dienas. Vai vai vai… Dėl užklupusios krizės atlikėjo karjera (na, galima TAI ir taip pavadinti)  atsidūrė mirties taške, o honorarai už koncertus sumažėjo bene dešimt kartų!!! Kaip gyventi??? Be visų finansinių problemų, “Žertvos ant smūgio” (taip šifruojamas ŽAS pavadinimas. Labai kultūringa…) dainuotojas turi ir psichologinių bėdų! Vyruko širdį vis dar drasko skausmas dėl išsiskyrimo su ilgamete gyvenimo drauge Ieva.

REKLAMA
REKLAMA

“Vieni geria, kiti depresuoja, treti vaikšto pas psichologą. Aš dariau viską.”– receptą, kaip pamiršti nelaimingą meilę,  laidai “gyvenimas yra gražus” aiškino  Berenis.

REKLAMA

Pinigų neliko – moterytė paliko? Na, kai grupė seniai nebėra kultinė ir populiari, kai darbų nebėra, o kur dar skyrybos – žmogui tikrai galvelė gali susisukti.

Dabar muzikantas dienas daugiausia leidžia savo gražiai įrengtame erdviame bute sostinės centre, skaitydamas knygas, naršydamas internete, žaisdamas kompiuterinius žaidimus ir melsdamasis.

Na, Mariui reikėtų prisiminti ŽAS dainušką “Nėr bobų neverk”.

Mariau, laikykis!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų