• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK įgyvendins vieną populiariausių pasaulyje realybės šou formatų „Room Raiders“. Aštuonis sezonus MTV gyvuojantis formatas vadinsis „Kambarių plėšikai“ ir jau vasarį pasirodys LNK eteryje.

REKLAMA
REKLAMA

Šis susipažinimų šou ypatingas tuo, kad dalyviai vienas kitą renkasi ne pagal išvaizdą, bet pagal gyvenamąją aplinką. Prodiuseris Saulius Bartkus: „Pagal kambario apstatymą, įvairius kambaryje rastus daiktus ir detales šou dalyvis sprendžia, kas šio kambario gyventojas, kokie jo pomėgiai, kam jis skiria daugiausia laiko, kokie jo charakterio bruožai“. Tai - žaismingas, dinamiškas realybės šou, tarsi psichologinis testas. Ar tiksliai „plėšikas“ apibūdins kambario šeimininką? Kas pačiam naršančiam „plėšikui“ yra svarbu, į ką jis labiausiai atkreipia dėmesį?

Laidos pabaigoje trys dalyviai, pas kuriuos lankėsi „plėšikas“, atvyksta į naršytojo butą. Iki šiol vykęs virtualus bendravimas virsta realiu. Tačiau „plėšikas“, išvydęs kambarių gyventojus, partnerį vis tiek turės rinktis pagal gyvenamąją vietą, o ne pagal išvaizdą. Gal čia ir lauks didysis nusivylimas? LNK jau pradeda atranką į šį naują šou. realybės šou „Kambarių plėšikai“ – vasarį per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų