REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apygardos teismas priėmė  finansų įstaigos „General Financing“ ieškinį, kuriame prašoma uždrausti greitųjų kreditų bendrovei „NWO Invest“ neteisėtai naudoti subdomeną www.kredit123.lt, bei nutarė pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones ir areštuoti dalį bendrovės „NWO Invest“ turto.  

REKLAMA
REKLAMA

Finansų įstaiga „General Financing“, priklausanti Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupei bei valdanti prekės ženklą „Kreditas 123“, kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą po to, kai pastebėjo, kad greitųjų kreditų bendrovė „NWO Invest“ nesąžiningai ir neteisėtai naudoja jos prekės ženklą.

REKLAMA

Ši greitųjų kreditų bendrovė į savo interneto svetainę nukreipdavo asmenis, surinkusius subdomeno adresą www.kredit123.lt, kuris yra beveik identiškas „General Financing“ interneto svetainės adresui www.kreditas123.lt. Finansų įstaiga „General Financing“ prašė teismo uždrausti greitųjų kreditų bendrovei „NWO Invest“ neteisėtai naudoti adresą www.kredit123.lt bei atlyginti tokiais neteisėtais veiksmais padarytą žalą.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apygardos teismas patenkino „General Financing“ prašymą pritaikyti laikinąsias  apsaugos priemones ir laikinai uždraudė žymens www.kredit123.lt naudojimą, kaip interneto tinklapio adresą bei verslo identifikatorių. Tam, kad teismo sprendimas būtų įgyvendintas, areštuojamas ir bendrovei nuosavybės teise priklausantis turtas, kurio suma siekia 70 tūkst. litų.

„General Financing“ teigia, jog imsis tolimesnių veiksmų ir gins savo pažeistas teises į prekių ženklą ir įvaizdį teisme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų