• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos „Serie A“ čempionate vakar vyko derbis tarp Milano miesto komandų – pirmenybių lyderio „Inter“ ir antrąją vietą užimančio AC „Milan“. Šiose rungtynėse teisėjas švilpė į vieną pusę, tačiau tai nesutrukdė „Interui“ įrodyti savo pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Jau 10 minutę „Inter“ puolėjas Diego Milito išvedė į priekį Jose Mourinho ekipą, kai, išbėgęs vienas prieš varžovų vartininką Didą, pasiuntė kamuolį į vartus – 1:0. Tačiau tai buvo tik pradžia, nes kuo toliau, tuo buvo dar karščiau.

REKLAMA

25 minutę teisėjas už pražangos imitavimą geltona kortele nubaudė šeimininkų gynėją Lucio. Tuo itin pasipiktino Wesley Sneijderis, kuriam teisėjas už ironiškus aplodismentus iškart parodė raudoną kortelę. Šokiruojantis arbitro sprendimas „Inter“ stovykloje sukėlė tikrą aistrų protrūkį – Walteris Samuelis ir Jose Mourinho aprėkė teisėjus, bet nieko nepešė.

Tačiau net ir įgiję kiekybinę persvarą AC „Milan“ futbolininkai nesugebėjo nieko padaryti. Priešingai, 65 min. Goranas Pandevas puikiu baudos smūgiu antrą kartą nuginklavo Didą ir padvigubino „Inter“ pranašumą – 2:0.

REKLAMA
REKLAMA

Per pridėtą laiką teisėjas dar įteikė vieną dovanėlę AC „Milan“ ekipai – už žaidimą ranka išvijo iš aikštės Lucio ir skyrė 11 metrų baudinį į „Inter“ vartus. Vis dėlto net ir tai nepadėjo – prie kamuolio stojęs Ronaldinho nepergudravo Julio Cezaro, tad „Inter“, nors mačą ir baigė tik devyniese, triumfavo 2:0.

Po pergalės „Inter“ nuo savo persekiotojo AC „Milano“ atitrūko jau 9 taškais.

Rungtynių statistika:

„Inter“ – AC „Milan“ 2:0 (1:0).

Įvarčiai: 10 min. Diego Milito 1:0, 65 min. Goranas Pandevas 2:0.

Raudonos kortelės: 27 min. W. Sneijderis, 90 min. Lucio (abu iš „Inter“).

90 min. Ronaldinho (iš AC „Milan“) nerealizavo 11 metrų baudinio.



Siūlome pasižiūrėti įdomiausius šių rungtynių epizodus:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų