REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Purvas, šlapimo dėmės ir ramybės neduodantys vabalai – viešbučiai greitai gali virsti nemalonia atostogų staigmena, todėl nusivylusiems svečiams nelieka nieko kito, kaip ieškotis nakvynės kitur bei apie gresiantį pavojų perspėti kitus keliautojus.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionių svetainė „TripAdvisor“, remdamasi daugiau nei 30 mln. lankytojų atsiliepimais, sudarė purviniausių 2009-ųjų metų Europos viešbučių dešimtuką.

REKLAMA

„Šlykštus ir purvinas“, „Blogiausias viešbutis, kuriame kada nors yra tekę apsistoti“, „Duše – purvo klodai“, „Visomis išgalėmis venkite šito viešbučio“, „Tualetas yra pilnas rudo šlapimo“, „Buvau sukandžiotas vabalų“, „Ant viešbučio grindų – pilna šuns plaukų“, - tokių ir dar aštresnių komentarų purviniausiems Europos viešbučiams nepagailėjo „TripAdvisor“ keliautojų bendruomenės nariai. Purviniausių viešbučių sąrašas yra išleidžiamas jau penktąjį kartą. Labiausiai svečiai piktinosi nešvariais kai kurių viešbučių tualetais bei kitais higienos aspektais. Kuo daugiau viešbutis surinko blogų atsiliepimų, tuo aukštesnėje sąrašo vietoje jis atsidūrė.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausią gėdą sąrašas užtraukė Britų salynui: į jį pateko net aštuoni Didžiosios Britanijos viešbučiai iš dešimties. Šeši iš jų tuo tarpu yra įsikūrę Londone. Po „TripAdvisor“ bendruomenės teismo purviniausiu Europos viešbučių buvo paskelbtas „Grosvenor“ viešbutis, įsikūręs Alberto kelyje, Blakpulio mieste. Antrąją vietą savo ruožtu nuskynė italų „Villaggio Club Porto Ainu“, randamas Budonyje, Sardinijoje. Trečiąją – Londono „Park Hotel“.

Keliautojų nuogąstavimai dėl higienos yra grindžiami ne vien estetika. Antisanitarinės sąlygos viešbučiuose gali turėti pasekmių sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Menka švara viešbučių kambariuose kelia rimtą grėsmę sveikatai“, - situaciją komentavo dešimt metų Londone gyvenęs gydytojas terapeutas Ayan Panjar.

„Purvas, patalinės blakės ir namų dulkių erkės erzina odą ir gali sukelti kvėpavimo sunkumų, ypač nuo alergijų ar astmos kenčiantiems žmonėms. Šlapimo dėmės savo ruožtu taip pat prišaukia įvairių infekcijų“, - pridėjo daktaras.

„TripAdvisor“ yra vienas įtakingiausių ir patikimiausių puslapių keliautojams. Jis, kaupdamas autentišką keliautojų patirtį, leidžia išsirinkti geriausią viešbutį ar suplanuoti įdomiausią maršrutą. Be to, svetainės lankytojai gali palyginti viešbučių ar skrydžių kainas bei iš kitų keliautojų gauti trokštamos informacijos apie lankytinus įvairių šalių objektus.

REKLAMA

Į purviniausių Europos viešbučių sąrašą pateko tokie viešbučiai:

1. „Grosvenor Hotel“ Blakpulyje, Anglija

2. „Villaggio Club Porto Ainu“, Italija

3. „Park Hotel“ Londone, Anglija

4. „Boston Court Hotel“ Londone, Anglija

5. „Cromwell Crown“ viešbutis Londone, Anglija

6. „Dam Hotel“ Amsterdame, Olandija

7. „Corbigoe Hotel“ Londone, Anglija

8. „Earls Court Gardens Hotel“ Londone, Anglija

9. „Blair Victoria & Tudor Inn Hotel“ Londone, Anglija

10. „Minster Hotel“ Jorke, Anglija

Apsistojote purviname Lietuvos viešbutyje, kuris nuvylė jūsų lūkesčius? Savo atsiliepimais kviečiame pasidalinti komentaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų