• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tragedija!!! “Olialia” imperijai paskelbtas karas!!!  Socialiniame tinkle Facebook susibūrė grupė aktyvistų, garsiai šaukiančių – “OLIALIA blondinėms -NE!”. Jau kelis tūkstančius bendraminčių vienijančios grupuotės nariai nuolat “apžvelgia” “Olialia” veiklą ir tyčiojasi iš nuogus papus ir tarpukojus rodančių mergų! “Sakau NE! Tuščiagalvių barbių paradui, kurios gali pasigirti tik tuo, kad suviliojo ir vėl naują krepšininką. O mėgstamiausia jų frazė: “Nesu tik tuščia blondinė”. Tikrai ne, juk tuštumą užpildė silikonas! OLIALIA verslininkai žengė stambų žingsnį į priekį sukurdami tikrą barbyčių fabrikėlį”,- skelbiama grupuotės “manifeste”.

REKLAMA
REKLAMA

“Olialiaškėmis” nepatenkiti dorovingi piliečiai piktinasi ne tik jomis, bet ir “nubukėjusia” tauta, kuri domisi blondinių gyvenimu!!!  ”Sveiko proto žmonių Lietuvoje beveik nebeliko. Taip pat ir žurnalistų. Kokį leidinį beatsiversi, ar kokį portalą beatsidarysi – visur šypsosi tos OLIALIA pupytės, staiga patapusios svarbiausia šalies aktualija. Yra kas apie jas skaito – kiekvienas sitų vištyčių purptelėjimas ne tik, kad išsamiai aprašomas, bet dar ir patenka i skaitomiausių naujienų Topus. Jau iš lietuvių aš tikiuosi nedaug, bet šita marionečių armija, ir susidomėjimas ja  - viską sugeba nusmukdyti dar žemiau. “, – sveiku tautos protu abejoja grupuotės vadovai!

REKLAMA

Visi norintys įstoti į “bukų blondinių nekentėjų armiją”, turi laikytis tam tikrų “moralinių nuostatų”.

“Mes jų nemėgstam, nenorim, nesidomim, neskaitom, nežiūrim per TV, neinam i jų picerijas ir į jų vakarėlius, nevažinėjam jų limuzinais, neperkam jų triusikų, negeriam jų colų ir tikrai nevalgom jų ledų. Ir sakom NE tam identiškų blondinių fabrikėliui – OLIALIA.”, – Štai taip, mielieji aiškina grupuotė! Valiooo jiems!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų