REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



„Ačiū, kad pradžiuginot seksu. Ačiū, kad jį priminėt“, - po Mariaus Jampolskio ir Irūnos pasirodymo „Žvaigždžių duetuose“ džiaugėsi profesorius Donatas Katkus.

Iš tiesų pasirodymas buvo jaudinantis. „Žvaigždžių duetų“ vakaras buvo skirtas „Eurovizijos“ dainoms, Marius su Irūna atliko 2001 metų Danijos konkursinę dainą „Never Ever Let You Go“. Lovelaso etiketę pamažu užsitarnaujantis aktorius scenoje su Irūna pasirinko tokį erotišką šokį klubais, kad po pasirodymo komisija kalbėjo tik apie seksą.

„Vaikai, nemėginkite to pakartoti namuose“, - sakė komisijos primininkas Vytautas Juozapaitis ir pridūrė, kad ne visi judesiai sutampa su jo moralinėmis nuostatomis ir pasidomėjo, ar Irūna jau pilnametė.

„Štai to aš laukiau iš Mariaus Gelažniko“, - kalbėjo Inga Valinskienė, ne kartą prisipažinusi, kad Gelažnikas - jos skonio vyras.

Po dueto dainos Vytenis Pauliukaitis replikavo, kad dabar jau žino, ką reikia Lietuvai siųsti į „Euroviziją“ šiemet.

„Profesoriau, o kas jums smagiau – Nauji metai ar seksas?“, - komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis  erzino Donatą Katkų ir neužmiršo pridurti žinomo anekdoto pabaigą, kad Naujieji metai ko gero būna dažniau už seksą.

Pirmajame savo pasirodyme „Žvaigždžių duetuose“ Marius su Irūna glėbesčiavosi, antrajame – bučiavosi, o trečiasis pasirodymas sukėlė tikrą apkalbų audrą.  

Pats Marius Jampolskis, vertindamas savo pasirodymą, pažadėjo: „Laukite tęsinio“.

Mariaus Jampolskio ir „Studentės“ Irūnos „seksas“ – jau netrukus LNK „Žvaigždžių duetuose“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų