REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos keli prabangūs viešbučiai ant Raudonosios jūros kranto, deginantis Egipto smėlis – greta Izraelio sienos įsikūrusiame kurorte Taba iškart po Naujųjų ilsėjosi konkurse ,,Triumfo arka“ gimusi pora, - informuoja „klubas.lt“

REKLAMA
REKLAMA

,,Lietuvos ryto“ priedui ,,Gyvenimo būdas“ šaltiniai pasakoja, jog ,,Triumfo arkos“ nugalėtoja, aštuoniolikos tūkstančių litų piniginį prizą laimėjusi operos solistė Ona Kolobovaitė su aktoriumi ir televizijos laidų vedėju Mariumi Jampolskiu apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje ant jūros kranto.

REKLAMA

Šaltinių teigimu, menininkai ne tik kaitinosi saulėje, bet ir buvo susiruošę į ekskursiją po senovinį Jordanijos miestą Petrą.

,,Aktoriui reikšti savo jausmų Egipte jau netrukdė vestuvinis žiedas. Šis amžinos meilės priesaiką žmonai Aistei simbolizuojantis atributas Mariaus rankos nebepuošė“, - rašo ,,Gyvenimo būdas“.

M. Jampolskis nėra oficialiai išsiskyręs su savo žmona, pora augina mažametį sūnų, tačiau apie asmeninio gyvenimo dramas pasakoti žurnalistams aktorius nebuvo linkęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų