REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šįkart, Mario Testino nuotraukos, pristatančios Burberry kolekciją 2010 pavasariui – vasarai išties dvelkia... pavasariop laisve ir gyvybingumu, švelniais vėjais ir pražystančiais hiacintais ant palangių ir kvapniu kavos ryto vėsoje, keru.  

REKLAMA
REKLAMA

Burberry, pristatantys kolekciją artėjančiam pavasario ir vasaros sezonui, tradiciškai nepamiršta švelnių kreminių atspalvių, tačiau ryžtingai akcentuoja ir kur kas ryškesnes, pavasario nuojautą sustiprinančias spalvas: gyvą žalios, tamsios mėlynos, pilkos, švelnios rožinės atspalvius.

REKLAMA

Tradiciniais stiliaus ir elegancijos akcentais tapusieji Burberry lietpalčiai – pagrindinis kolekcijos „arkliukas“. Perjuosti platoku diržu, ne tik suteikia papildomos elegancijos bet ir akcentuoja moteriškiausią moters kūno dalį, laibą liemenį... O kur dar žavios, talpios ir tikrąją Burberry prigimtį atspindinčios rankinės?!

 

Lyg ir pridėti nelabai yra ką, juk svarbiausia, vartant kolekcijų nuotraukas – pasirinkti tai, kas gražu ir tinka būtent Jums. Kartu – pasisemti idėjų artėjančio šiltojo sezono dienoms.



Teksto autorė Aira Chmieliauskaitė. Fmag.lt nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų