REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasivaikščiojimas su karstais, prie generaline prokuratūra pavadinto pastato, gali padėti pastato viršininkui išsaugoti kėdę, kurią iš po jo seniai reikėjo išspirti. Protesto dėl prokurorų veiksmų aiškinantis „Sodros“ pinigų galimą pasisavinimą dalyviai, galbūt to patys ir nenorėdami, padeda A. Valantinui.

REKLAMA
REKLAMA

Asmuo, kurio valdomas ūkis yra atsakingas už Vytauto Pociūno galimo nužudymo bylos marinimą, kurio valdomas ūkis taip darbščiai „tyrė“ pedofilijos istoriją, kol buvo sulaukta šaudymų – seniai turėjo būti išlydėtas.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė jau lyg ir buvo pasiryžusi rasti būdų tai padaryti. Jų, beje, nepažeidinėjant Konstitucijos, nėra tiek jau daug. Pats realiausias šiuo metu – prislėgti reitingais ir gražiai paprašyti susiprasti. Abejotinos vertės manipuliacijas su „Sodros“ pinigėliais atlikusių, gal formaliai ir nieko nepažeidusių, tėvelių demonstracijos ir reikalavimai prezidentei čia visai nepadeda. Juos iškart, kaip ir buvo galima tikėtis, palydėjo komentarai apie baisų politinį susidorojimą su principingo ir doro prokuroro karnavalinį kostiumą dėvinčiu A. Valantinu. Auką dabar dalis žiniasklaidos dalis iš jo. Maža to, spėju, kad prezidentės pareiškimą, jog ji reikalaus rezultatų pedofilijos byloje, dalis įtariamų vaikučių mylėtojų bei jų užtarėjų mėgins išnaudoti. Garantuotai bus sakoma, kad jie irgi tėra užsakyto tyrimo aukos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų