• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Auskarai moteriai labai svarbus aksesuaras. Rinkdamasi auskarus moteris turi paisyti savo individualių bruožų, veido formos, kūno sandaros ir žinoti, kokį įvaizdį nori sukurti. Šis aksesuaras gali padėti susikurti savitą, išskirtinį stilių.

REKLAMA
REKLAMA

Auskarų būna pačių įvairiausių. Vienus labiau tinka segėti einant į vakarėlį, kitus – kasdienybėje. O šį kartą pateikiame auskarų pavyzdžius, kuriais pasipuošti ryžtųsi tikrai ne kiekviena mergina. Tai išskirtiniai, originalūs, keisti auskarai norinčiai išsiskirti iš pilkos masės stileivai.

REKLAMA

1. Auskarai – termometrai. Šie LeeAnn Herreid sukurti auskarai leis Jums visada žinoti, kokia yra temperatūra. Tai auskarai, kurie ne tik puošia, bet ir teikia praktinės naudos.

 

2. Auskarai – inicialai. Jūs galite užsisakyti mielus auskarus su Jums svarbiais ženklais ar inicialais. Tai būtų puiki ir miela dovana draugei ar sesei.

3. Auskarai – „voverytės kojytės“. Tai unikalūs auskarai, kurie pagaminti iš tikros voverės kojelių. Kažin, ar atsirastų merginų, kurios mielai segėtų tokius auskarus?

REKLAMA
REKLAMA





4. Auskarai - iPod ausinės.
Be komentarų.

5. „Lego“ auskarai. Sukurta mergaitėms, tačiau patiks ir berniukams.

6. Auskarai – „lemputės“ iš Rusijos.

7. Keliantys apetitą „Apple Jacks“ auskarai.

8. Auskarai – „ausų kamštukai“. Dizainerės L. Victore sukurti auskarai ne tik papuoš, bet ir puikiai pasitarnaus praktiškai.

9. „Spock“ sukurti auskarai laimėjo Indijos juvelyrų varžybų (vestuvinių aksesuarų kategorija) garbingą apdovanojimą.

10. Fast food“ auskarai. Šie auskarai puikiai tiks greito maisto gerbėjoms.

oddee.com nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų