REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grandiozinio TV3 projekto “Lietuvos talentai” nugalėtojas Mikas Stankevičius jau 8 metus groja dantimis. Šį įdomų 16-mečio talentą kaipmat įvertino šalies žmonės ir net odontologai.

REKLAMA
REKLAMA

Laimėtus 10 tūkst. eurų kaunietis ketina išleisti studijoms - baigęs mokyklą Mikas svajoja tapti kulinaru. TV3 “Lietuvos talentai” po Naujųjų metų pradeda turą po šalį su pačiais talentingiausiais projekto dalyviais ir ieškos naujų talentų!

REKLAMA

- Mikai, tik nemeluok, kad nesitikėjai laimėti “Lietuvos talentų”!

- Tikrai nieko panašaus nesitikėjau. Nelaikiau savęs vienu iš projekto lyderių. Maniau, jog “Lietuvos talentus” laimės šokėjas arba dainininkas. Kaip kad nutinka panašiuose užsienio projektuose. Kodėl tada ėjau į “Lietuvos talentus”? Norėjau parodyti žmonėms, kad darau tai, ko nedaro visi. Ir parodžiau! O patekęs į finalą tiesiog tikėjausi smagiai praleisti laiką.

REKLAMA
REKLAMA

- Dauguma smalsuolių jau skaičiuoja, kur 16-metis išleis 10 tūkst. eurų?

- Tikrai ne merginoms. (Juokiasi.) Pinigai man pravers studijuojant. Baigęs mokyklą noriu Italijoje mokytis kulinarijos. Labai mėgstu gaminti.



- Savo talentu pavergei ne tik Lietuvą, bet ir odontologus, kurie padovanojo tau 3 metų nemokamą dantų priežiūrą ir gydymą...

- Kaip sakau, gavau dantų “Kasko” draudimą. (Juokiasi.) Dabar mano dantims nereikia ypatingos priežiūros, nes grojimas jiems nekenkia. Bet negali žinoti, kas bus po kelerių metų. Gal ims kas nors ir išmuš...



- Tačiau, pasak Marijaus Mikutavičiaus, tave mėgdžioti bandydamas Andrius Rimiškis nusiskėlė dantį! Vadinasi, toks muzikavimas - pavojingas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kažkas prasitarė, kad dabar Lietuvą užplūs grojimo dantimis manija. (Šypsosi.) Yra žmonių, kuriems nepasiseka taip greitai išmokti, tačiau kai kuriems groti dantimis puikiai išeina. Malonu, kad buvau pirmas, kuris tai padarė.

Mane pranokti galėtų nebent dantimis grojantis ir dar operos ariją dainuojantis žmogus. (Juokiasi.)



- TV3 žiūrovus sužavėjai ne tik savo talentu groti dantimis, bet ir kalbėjimu nepravėrus burnos. Ir kur to išmokai?

- Važiavome su tėčiu, kažką jam leptelėjau nepravėręs burnos. Tokį garsą jis man patarė išgauti ir finale.



- Jauti televizijos įtaką savo gyvenimui?

REKLAMA

- Didžiulę! Tai įrodo vien tai, kad gavau nemokamą odontologų gydymą. Tačiau užplūdęs dėmesys gatvėje, mokykloje, neslėpsiu, vargina.

- Sieji savo ateitį su pramogų pasauliu?

- Kodėl ne? Vienas protingas žmogus yra pasakęs: “Kam man susidurti su žmonių bėdomis, jei galiu susidurti su jų malonumais.” Man patinka linksminti žmones. Tačiau nesiruošiu tapti juokdariu, iš kurio visi juoktųsi.

- Primink savo muzikalaus talento paslaptį?

- Visas efektas yra liežuviu didinant ir mažinant burnos tūrį. Dantimis išgaunu garsą, o burna jį rezonuoju.



- Kokiais instrumentais groji, be dantų?

- Smuiku, gitara, balso stygomis ir kitų žmonių nervais. Groti pastaraisiais - ypač didelis talentas. (Juokiasi.)

Teksto autorė Edita MAŽELYTĖ.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų