REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą LNK muzikinių šou istorijoje triumfuoja mergina. Trečiadienį LNK šou „Muzikos akademija“ triuškinančia balsų persvara laimėjo 18-metė Eglė Jakštytė iš mažo Radeikių kaimelio Utenos rajone.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūs net neįsivaizduojate, koks tai jausmas, kai išgirsti savo dainą ir sužinai, kad tu – geriausia. Nesuvokiu dar, kas įvyko, bet žinau: pergalę atšvęsiu tikrai audringai – iš pradžių Vilniuje su draugais, o po to Radeikiuose su šeima“, - iškart pasibaigus transliacijai kalbėjo nugalėtoja. Jos paakiais nuo džiaugsmo ašarų bėgo tušas. Ašaromis apsipylė ir merginos tėvas, ir brolis, ir geriausia draugė, atvykę palaikyti jos.

REKLAMA

Eglė laimėjo ne tik milžinišką kalną šokolado, bet ir 10 tūkstančių litų piniginį prizą. „Tikriausiai investuosiu į muzikinę veiklą, bet dabar tikrai ne tas galvoj“, - paklausta, gal jau sugalvojo, kur išleis pinigus, sakė seksualioji aukštaitė.

Be kita ko, Eglė radijo stoties „Lietus“ klausytojų išrinkta geriausia dainininke, tad gavo dar vieną, papildomą prizą – galimybę nemokamai įrašyti savo dainų albumą. Tad Eglės gerbėjai neilgai trukus galės klausytis naujosios pop muzikos žvaigždutės dainų kada panorėję.

REKLAMA
REKLAMA

Eglė nuo pat pirmosios „Muzikos akademijos“ laidos rugsėjį tapo lydere – komisija stebėjosi jos talentu. Niekur specialiai muzikos nesimokiusi, tik namuose prie kompiuterio dainuoti mėgusi dvyliktokė pasirodymų metu tiesiog prikaustydavo žiūrovus ir priversdavo odą pašiurpti. Labiausiai kaip dainininkė ji atsiskleidė su daina „Sunku mylėt“.

Vienas didžiausių Eglės fanų, dainininkas Kastytis Kerbedis, pasibaigus šou braukė prakaitą nuo plikės: „Laimėjo ne tik Eglė, bet ir aš, nes labai už ją sirgau“, - sakė. Dainininkas už Eglės pasirodymus skirdavo jai ne po 10, o po 100 balų, ir vis gyrė jaunąją atlikėją, vadino deimantiniu atradimu, pažiba. „Tikiu, kad po kelerių metų šį šou prisiminsi kaip vaikų darželį, nes tavęs laukia didžiulės muzikinės aukštumos“, - kalbėjo K. Kerbedis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Už Eglę mūru stojo ir šou vedėja Inga Jankauskaitė, priminusi, kad nei vieno iki šiol LNK muzikinio šou nėra laimėjusi mergina: „Visos LNK moterys už tave, Egle. Nušluostyk vyrams nosis“, - sakė ji.

Ir nušluostė. Eglė „Muzikos akademijos“ finale susirungė su Kafka, Atu ir Roku. Visos transliacijos metu žiūrovų balsais Eglė dvigubai lenkė savo konkurentus. Rokas užėmė ketvirtąją  vietą. Antroji vieta, susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, atiteko Kafkai, trečioji – Atui. Iš viso balsuota 24347 kartus.

REKLAMA

Geriausia radijo stoties daina išrinkta Rūtelės „Tai tiesa“.

„Muzikos akademijoje“ dėl geriausiojo vardo keturis mėnesius dainomis rungėsi iš viso 17 žvaigždėmis norinčių tapti jaunuolių.

Jau po savaitės, gruodžio 9-ąją, „Muzikos akademiją“ LNK eteryje pakeis populiarusis projektas „Žvaigždžių duetai“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų