REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės policijos pareigūnai čigonų taboro teritorijoje sulaikė ir uždarė į areštinę 3 asmenis, įtariamus kvaišalų platinimu bei neteisėtu disponavimu šaunamuoju ginklu. Visi jie anksčiau jau buvo teisti už įvairius nusikaltimus.

REKLAMA
REKLAMA

Juos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai ir Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro odorologinių tyrimų ir kinologijos valdybos specialistai sulaikė pirmadienį, siekdami išaiškinti narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvartos atvejus, atskleisti kitų rūšių nusikaltimus.

REKLAMA

Ketindami atlikti kratą ir sulaikyti sunkaus nusikaltimo padarymu įtariamus asmenis, pareigūnai vyko prie S. Dariaus ir S. Girėno g. 185 statinio, pažymėto 15-uoju numeriu.

Pamatę pareigūnus čia gyvenantys asmenys bandė naikinti daiktinius įrodymus - pro lango orlaidę išmetė apie 200 litų smulkiomis kupiūromis, į krosnį įmetė kovinį ginklą.

Atliekant kratą name ir jo pagalbinėse patalpose rasta apie 280 folijos lankstinukų su, įtariama, narkotine medžiaga - heroinu, 24 600 litų smulkiomis kupiūromis, 207 įvairūs šoviniai, 3 koviniai ginklai su dėtuvėmis ir 31 šoviniu, 10 mobiliojo ryšio telefonų, 7 fotoaparatai ir vaizdo kameros, 3 svarstyklės bei narkotinių medžiagų fasavimo priemonės, kiti bylai reikšmingi daiktai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimas narkotine medžiaga, turint tikslą ją platinti. Atliekamas ir ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu bei šaudmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų