REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Nesė Pramogų bankas“ kviečia pasitikti 2010-uosius metus klubuose „Nesė Relax“ ir „PB Club“.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 31-ąją klube „Nesė Relax“  - gardžios vaišės, tikro garso grupės „Tequila“ pasirodymas ir  šventinės atrakcijos. Vakarėlio metu į svečius atvyks ir dovanomis nešinas Kalėdų senelis.

REKLAMA

Nuskambėjus dvylikai laikrodžio dūžių,  vidurnaktį šventinio vakarėlio dalyviai kviečiami į lauką, kur bus leidžiami balti žibintai su didžiausiais norais ir svajonėmis.

Linksmą nuotaiką ir  karštį šokių aikštelėje iki ryto „Nesė Relax“ garantuos klubo rezidentas – DJ POOF.

Sėdimų vietų skaičius klube – ribotas. Bilieto kainos – nuo 70 iki 150 Lt, priklausomai nuo pasirinkto vaišių paketo. Daugiau informacijos – tel. 8 700 555 55.

REKLAMA
REKLAMA

Kitame „Nesė Pramogų banko“ klube – „PB Club“ paskutinį šių metų vakarą vyks  "stogą raunantis" vakarėlis – „Grand New Year Carnival“ su tikro garso grupės„SEL“ koncertu.

Naujųjų metų naktį „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas žada slėpti savo veidą po Zoro ir Cezario kaukėmis, todėl ir „PB Club“ lankytojai kviečiami paisyti šventinio aprangos kodo. Gruodžio 31-ąją nuo 22 val. į „PB Club“ bus įleidžiami tik karnavaliniais rūbais pasipuošę vilniečiai ir sostinės svečiai!

Nepamirškite: kaip Naujuosius metus sutiksite, tokie jie ir bus! Todėl  “Nesė Pramogų bankas”, įsikūręs adresu Pamėnkalnio g. 7, kviečia visus pakelti šventines taures linksmų ir besišypsančių  žmonių būryje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų