• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kiwi“ Kalėdos: ne išgalvotos žvėrių kalbos, o ausį traukianti programa

Per šventes uostamiesčio naktinis klubas „Kiwi“ ruošiasi likti ištikimas muzikai ir nevelti lankytojų į blizgių žodžių ar pompastiškų šou pinkles:  gruodžio 25-osios naktį, penktadienį čia gyvą pasirodymą surengs senokai ant scenos besirodžiusi grupės „Empti“, o sekantį vakarą energingos muzikos laviną sukels „Pro-Duce“ didžėjai Virus J ir Andy Lau.

REKLAMA
REKLAMA

Žiemos šventės be išskirtinio pasirodymo -  tarsi Kūčių vakaras be prėskučių, įsitikinę klubo „Kiwi“ organizatoriai. Todėl jau pirmąją Kalėdų naktį lankytojų ausims jie padovanos ne skambias frazes, o lietuviškos estrados pasididžiavimą, grupę „Empti“.

Jau kuris laikas ne tik uostamiestyje, bet ir visoje Lietuvoje gyvais pasirodymais savo gerbėjų nelepinęs kolektyvas čia surengs paskutinį koncertą šiais metais.

REKLAMA

Sustojusi buvo ne tik koncertinė „Empti“ veikla, bet ir naujo albumo įrašai. Taip atsitiko, nes vienas grupės narys, bosistas Paulius Kilbauskas buvo išvykęs į Taivanį, kur dalyvavo  menininkų rezidencijoje. Ten kūrė audiovizualinį projektą, kurio metu Pauliui gyvai atliekant savo muzikos kūrybą visame pasaulyje žinomas Lietuvos dailininkas Sigitas Staniūnas tapė paveikslus.

„Kiek patirties iš šios kelionės pasijus penktadienio koncerte ar ateities kūryboje negaliu pasakyti, tačiau jau dabar jaučiu didelį poveikį, nes grįžus iš šiltų kraštų pasitiko minusinė temperatūra, - teigė atlikėjas, - Tačiau kuriant muziką svarbiau vidinė šiluma, kurios reikia daugiausia“.

REKLAMA
REKLAMA

„Empti“ pasirodymą ruošiasi apšildyti šviežias, elektroninę muziką ir lietuvių etnokultūrą jungiantis klaipėdiečių kolektyvas „Sound‘s Engineers feat. Akwilli „.

Gruodžio 26-ąją, šeštadienį sniegą nuo klubo stogo purtys „tech“ ir „progressive house“ virpesiai, kuriuos kels žinomas, išskirtine kokybe pasižymintis prodiuserių bei didžėjų duetas Andy Lau ir Virus J.

Abu atlikėjai – stiprus pavyzdys, jog Lietuva turi kuo didžiuotis ne tik vietinės, bet ir pasaulinės šokių scenos padangėje. Tiek vienas, tiek kitas turi ilgametę patirtį dirbdami su soliniais muzikiniais projektais ir darydami remiksus vietiniams ir užsienio atlikėjams.

Jų profesionalumą patvirtino ir tai, jog  bendras Andy Lau, Virus J, Golden Parazyth ir Jazzyvile projektas buvo pakviestas apšildyti legendinės britų grupės „Underworld“ pasirodymą Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar jie reprezentuoja įrašų leidyklą „Pro-Duce“  ir kuria ne tik garso studijose, bet ir šokių aikštelėse. Andy Lau grodamas už didžėjaus pulto nestokoja griežtų ritmų bei keliančių melodijų sintezės, labiausiai simpatizuoja „techno“ bei „tech house“ stiliams. Dabartinis vieno Vilniaus naktinio klubo rezidentas Virus J jam nenusileidžia ir paprastai šokių aikštelę įelektrina „progressive house“ kūriniais.

Kas darosi kai prie prie grotuvų jie darbuojasi kartu galima nebent nuspėti paklausius jų kassavaitinės laidos „Pro-Duce Music“, skambančios radijo stoties ZIP FM eteryje. Arba tiesiog išgirsti ir išvysti antrąją Kalėdų naktį klube „Kiwi“.

Įėjimo kaina gruodžio 25 d., penktadienį: iki 23 val. – 10 Lt., vėliau – 15 Lt.; gruodžio 26 d., šeštadienį: iki 23 val. nemokamai, vėliau – 10 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų