REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 20 vakarą, Vilniaus „Mabre“ viešbučio restorano salėje seniausiai Lietuvoje gyvuojančios modelių agentūros „Modilina“ ir Lietuvos stiliaus guru Manto Petruškevičiaus iniciatyva vyko jau gražia tradicija tampantis kasmetinis labdaros renginys „Angelų duona“.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio iniciatorių teigimu, angelų duona – tai žmonių geri darbai.

Besirinkdami į jaukiai ir šiltai dekoruotą eglėmis, daugybe žvakių ir angelų erdvę, pasitinkant elfais persirengusiais mažaisiais smuikininkais, renginio svečiai pasijuto kaip Kalėdinės pasakos herojai.

REKLAMA

Ore sklandantis šokolado kvapas, ir tarp eglišakių pūpsantys tortai visiems priminė, kad artėja nuostabiausias metų laikas- Šv. Kalėdos.

Kol tėvai dalyvavo labdaringame aukcione, kurio lėšos buvo skirtos prezidento Valdo Adamkaus žmonos Almos Adamkienės fondo globojamų vaikų onkologijos ligoninės cistine fibroze sergantiems vaikams reikalingai vibracinei liemenei įsigyti, vaikai iš AJ šokolado kūrė marcipaninius angelus.

Aukcionui kūrinius, kurie vienaip ar kitaip įkūnijo angelus, atrinko Pilies galerijos savininkė Danguolė Stachura. Specialiai šiam renginiui vienu garsiausių Lietuvos dailininkų tituluojamas Arūnas Žilys sukūrė paveikslą „Gera žinia“, kurį įsigijo kaunietis verslininkas Vytautas Mikaila ir tapo brangiausiai pirkusiu aukcione vyru, o verslininkė Ilma Žilienė įsigijo kitą A. Žilio kūrinį „Angelas“.

REKLAMA
REKLAMA

Aukcione buvo parduoti ir Mariaus Liugailos, Giedros Purlytės- Mažrymienės, Giedrės Leščinskienės, Sigitos Strazdienės, Rolanos Čečkauskaitės, Kristinos ir Kąstyčio Baškių, Margaritos Petrauskienės , Živilės Vaičiukinienės kūriniai.

Renginio „Angelų duona“ tema buvo apie vaikus ir vaikams, todėl kaunietė angeliško balso savininkė Ivetėlė ir A. Adamkienės fondo jauniejji talentai savo atliekamais kalėdiniais kūriniais privertė suvirpėti ne vieno tą vakarą renginyje apsilankusio svečio širdį.

Renginio „Angelų duona“ akimirkos (Aleksandr Reznik nuotr.):


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų