• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos karalienė Elizabetha II išvyko kalėdinių atostogų į Sendringemo rezidenciją viešuoju transportu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo bulvarinis laikraštis „The Daily Mail“, karalienė Elizabetha II, lydima kelių apsaugininkų ir asmeninio sekretoriaus, penktadienio rytą įžengė į traukinio „First Capital Connect“ pirmos klasės vagoną.

REKLAMA

Karalienė ir jos palyda įsikūrė pirmosios klasės salone, skirtame aštuoniems žmonėms. Nuo kitų keleivių juos skyrė tik stiklinės durys. Kelionės metu Elizabetha II studijavo jai atsiųstus kalėdinius atvirukus. Po pusantros valandos karalienė išlipo Kings Lino stotelėje, nuo kurios iki rezidencijos - 11 kilometrų. Prie platformos jos laukė automobilis „Range Rover“.

Kaip laikraščiui pranešė geležinkelio kompanijos atstovai, karalienė ir jos palyda nesinaudojo jokiomis privilegijomis: jie sumokėjo už kiekvieną bilietą po maždaug 45 svarus.

Bakingamo rūmai laikraščiui pranešė, kad Karališkosios šeimos nariai gana dažnai naudojasi viešuoju transportu. Tačiau jie turi teisę keliauti ir Karališkuoju traukiniu, kurio kiekvienas išvažiavimas iš depo mokesčių mokėtojams kainuoja mažiausiai 57 tūkst. svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų