REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien UEFA būstinėje Nione, Šveicarijoje, buvo ištraukti UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio burtai. Jie vienintelio lietuvio, dar tęsiančio kovą turnyre, Deivido Šembero ekipą CSKA suvedė su „Sevilla“.

REKLAMA
REKLAMA

Ypač nepasisekė kito lietuvio Giedriaus Arlauskio klubą „Unireą“ eliminavusiems „Stuttgart“ futbolininkams, kuriems dėl patekimo į ketvirtfinalį teks grumtis su titulą ginančia FC „Barcelona“.

REKLAMA

Šį kartą burtai lėmė ir kelias mirtininkų poras: tarpusavyje kausis dabartinė ir buvusi trenerio Jose Mourinho komanda – Milano „Inter“ ir Londono „Chelsea“, taip pat savo žaidimą po truputį atrandantis AC „Milanas“, kurį netrukus sustiprins Davidas Beckhamas, ir 2008-ųjų metų nugalėtojas „Manchester United“.

Labai ramūs negali jaustis ir Madrido „Realo“ žaidėjai, kurie turės įrodyti savo pranašumą prieš daugkartinį Prancūzijos čempioną Liono „Olympique.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiai prognozuojami ir „Bayern“–„Fiorentina“ bei FC „Porto“–Londono „Arsenal“ porų laimėtojai. „Bayernas“ bandys įrodyti, kad fantastiškas paskutinis mačas su „Juventusu“ nebuvo atsitiktinumas ir mes iššūkį savo grupėje triumfavusiai „Fiorentinai“, o nenuspėjamasis FC „Porto“, kuris visada puikiai pasirodo Čempionų lygoje, mėgins nuliūdinti stabilumo stokojantį „Arsenalą“.

Visos aštuntfinalio poros:

„Stuttgart“ (Vokietija) – FC „Barcelona“ (Ispanija)

Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) – Bordo „Girondins“ (Prancūzija)

Milano „Inter“ (Italija) – Londono „Chelsea“ (Anglija)

Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) – Florencijos „Fiorentina“ (Italija)

Maskvos CSKA (Rusija) – „Sevilla“ (Ispanija)

Liono „Olympique“ (Prancūzija) – Madrido „Real“ (Ispanija)

FC „Porto“ (Portugalija) – Londono „Arsenal“ (Anglija)

AC „Milan“ (Italija) – „Manchester United“ (Anglija).

Pirmus susitikimus namuose žais antrąsias vietas savo grupėse užėmusios ekipos.

Traukiant burtus į vieną porą negalėjo patekti dvi ekipos iš tos pačios valstybės arba jau žaidusios tarpusavyje grupių etape.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji aštuntfinalio mačai bus žaidžiami vasario 16-17 ir 23-24 dienomis, o atsakomieji – kovo 9-10 ir 16-17 dienomis.

Čempionų lygos finalas vyks gegužės 22 dieną Madride, garsiajame „Santiago Bernabeu“ stadione.

Priminsime, kad praėjusiais metais Čempionų lygos taurę virš savo galvų kėlė ispanų FC „Barcelonos“ žaidėjai, kurie finale 2:0 (1:0) įveikė „Manchester United“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų