REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius sako, kad Vilniaus miesto valdžios planai parduoti savivaldybės pastatą turi "pliusų ir minusų". Vyriausybės vadovas taip pat nemato nieko blogo, kad jo kolega Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijoje sostinės meras Vilius Navickas turi net 5 už atlyginimą dirbančius patarėjus.

REKLAMA
REKLAMA

"Kiekvieno savivaldybės mero patarėjų skaičiaus tikrai nesvarstome. Mums svarbu bendri rezultatai. Vilniaus miesto savivaldybė turi didelių iššūkių, brenda į didžiules skolas, todėl kartais turi imtis veiksmų, kurie susilaukia daug diskusijų", - po Vyriausybės pasitarimo pirmadienį sakė A. Kubilius.

REKLAMA

Pasak Premjero, kitų šalių patirtis rodo, jog turto valdymo būdas, kai pastatas yra parduodamas, o patalpos paskui nuomojamos, yra visiškai įmanomas.

"Tą patirtį reikia žinoti. Ji turi savo pliusų ir savo minusų, tačiau aš tikrai nesvarstyčiau taip dramatizuotai, kaip bando svarstyti parlamentinė opoziciją, net tiesiogiai kišdamasi į savivaldybės reikalus. To negali sau leisti nei Seimas, nei Vyriausybė.

O diskusija, kaip turtas valdomas kitose šalyse, būtų labai vertinga", - kalbėjo Ministras Pirmininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų