• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau „The Beatles“ muzikos gerbėjus pasieks pirmasis legalus grupės kūrybos rinkinys MP3 formatu. Tuo pasirūpino bendrovės „Apple Corps“ ir „EMI Music“, pagaliau susitarusios dėl visų „bitlų“ albumų išleidimo MP3 formatu.

REKLAMA
REKLAMA

Šis „The Beatles“ kūrybos rinkinys bus išleistas gana netikėtu pavidalu: visi grupės muzikiniai įrašai MP3 ir FLAC formatais bus perkelti į obuolio pavidalo USB kaupiklius. Iš viso bus pagaminta tik 30 000 tokių kaupiklių vienetų. Vienas „obuolys“ kainuos 279,99 JAV dolerių.

REKLAMA

Tokie kaupikliai bus suderinami ir su „IBM PC“, ir su „Mac“ kompiuteriais, „The Beatles“ įrašai bus pateikti 320 KB/s kokybės MP3 formatu, kaupikliuose taip pat bus įrašyti trumpi dokumentiniai filmai apie grupės studijinius albumus. Prijungus „obuolį“ prie kompiuterio per USB sąsają, bus paleista „Flash“ vartotojo sąsaja, siūlanti patogiai naudotis kaupiklio turiniu.

Pasaulinė „The Beatles“ „obuolių“ komercinė premjera Europoje įvyks gruodžio 7 , o JAV – gruodžio 8 dieną. Norintys iš anksto gali juos užsisakyti „The Beatles“ internetinėje parduotuvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų