• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anot režisieriaus, „Jaunatis“ pravirkdys visus

Kuomet visi „Jaunaties“ gerbėjai pasipils į kino teatrus filmo premjeros dieną, neabejotina, jog kartu su savimi jie atsineš ir didelius lūkesčius susijusius su šiuo filmu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau filmo režisierius Chrisas Weitzas priduria, kad visiems neprošal būtų turėti  ir po pakelį  popierinių nosinaičių- ašaroms šluostyti.

REKLAMA

„Mes padarėme viską, ką galėjome, kad filme būtų kuo daugiau romantiškų ir ašaras spaudžiančių scenų. Aš pats asmeniškai norėčiau mokėti padaryti taip, kad šio filmo metu verkiančiųjų būtų tiek, kiek niekada nėra buvę jokiame kitame filme, net ir „Titanike““,- savo norus žurnalui „People“ dėstė režisierius.

Režisieriui pritarė ir viena iš pagrindinių aktorių Ashley Grenne. Žurnalui jaunoji aktorė  prasitarė, jog žiūrovai būtų pasiruošę už širdies griebiančioms bei liūdnoms filmo scenoms.

REKLAMA
REKLAMA

„Edvardas (akt. Robert  Pattinson) iš dalies sudaužo Belos (akt. Kristen Stewart) širdį, o Džeikobas (akt. Taylor Lautner) atsiranda tam, kad paguostų ir kartu ištrauktų iš liūdesio gniaužtų savo draugę. Belos išgyvenimai bei Džeikobo rūpestis ja privers jus šitame filme dažniau nei „Saulėlydyje“ aikčioti bei kukčioti“,- apie „Jaunatį“ kalbėjo aktorė Ashley Grenne.

„Pirmasis filmas „Saulėlydis“ labiau pasakoja meilės istoriją. O „Jaunatyje“ daugiau bus skausmo ir sudaužytų jausmų, taip pat daugiau pavojų bei grėsmės herojams. Pati mačiau visą filmą prieš du mėnesius ir tiesiog likau juo sužavėta“,- žurnalui „People“ savo nuomonę atskleidė  aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje kaip ir visame pasaulyje Edvardo ir Belos fanai su dideliu nekantrumu laukia jų meilės tęsinio filme „Jaunatis“. Tai galima spręsti ne tik iš to, kad beveik visi bilietai į išankstinius „Cosmopolitan“organizuojamus seansus jau išparduoti, bet ir iš to, kad kino teatruose paslapčia dingsta filmo plakatai.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų