REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikinė filmo „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ premjera

Pradžioje visi su nekantrumu laukė jo koncertinio turo „This is it“. Tačiau sulaukus skaudžios  žinios apie atlikėjo mirtį, dabar viso pasaulio Maiklo Džeksono gerbėjai galės tik įsivaizduoti, kokio masto šou jie būtų išvydę realybėje.

REKLAMA
REKLAMA

Iškart po Maiklo Džeksono mirties padarytas dokumentinis filmas „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ leis visiems bent akies krašteliu pamatyti, kaip buvo ruošiamasi grandioziniam koncertiniam turui. Net 70 proc. viso filmo medžiagos sudarys atlikėjo muzika.

REKLAMA

Ta proga visose filmą rodysiančiose šalyse bus surengtos išskirtinės premjeros, tokiu būdu siekiant pagerbti Anapilin išėjusį pop karalių. Lietuvoje išskirtinė filmo premjera bus surengta spalio 28 d. 18 val.30 min.kino teatre „Forum Cinemas Vingis“. Tuo metu visame kino teatre skambės Maiklo Džeksono muzika, kurią leis „No dj‘s“ narys Viktoras Diawara, o vėliau keletą dainų atliks ir Donatas Montvydas su naujuoju muzikiniu projektu „Tabami goes Michael Jackson“. Atlikėjų surengtas pasirodymas bus nemokamas.

Bilietai į filmo premjerą buvo pradėti platinti likus lygiai mėnesiui iki filmo premjeros, todėl beveik visos vietos į pirmuosius seansus jau yra išpirktos. Toks didelis ažiotažas ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje kilo po to, kai buvo paskelbta, jog filmas visuose kino teatruose bus rodomas tik 19 dienų ir nei viena ilgiau.



Filmas „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ kinuose nuo spalio 28 d. iki lapkričio 15 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų