• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas savaitę www.olialia.lt publikuoja seksualiausių lietuvaičių fotosesijas rubrikoje „Savaitės pretendentė“.

REKLAMA
REKLAMA

Žaviausioms ir charizmatiškiausioms iš jų nusišypso laimė tapti „Olialia“ mergaitėmis. Tačiau šią savaitę www.olialia.lt startavo nauja rubrika - „Olialia“ žvaigždė.

REKLAMA

„Olialia“ projekto gerbėjams nuolat pristatysime seksualiausias Lietuvos žvaigždžių nuotraukas. Ne vieną jų jau buvome pasikvietę dalyvauti ir „Vakaro žinių“ kalendoriaus fotosesijose, tačiau kalendorius pasirodo tik kartą per metus, todėl seksualiausių žvaigždžių nuotraukų tekdavo laukti labai ilgai. Dabar šią problemą išspręsime!“ - linksmai pasakojo „Olialia“ projekto vadovė Lauryna Anusevičiūtė.

Pirmoji mergina, išdrįsusi apsinuoginti seksualioms „Olialia“ nuotraukoms – grupės  „Blogos mergaitės“ dainininkė Rasa Bagdonavičiūtė.  „Apsidžiaugiau sulaukusi pakvietimo dalyvauti šioje fotosesijoje. Suviliojo ne tik geras šio prekės ženklo vardas, bet ir su „Olialia“ dirbantis vienas garsiausių Lietuvoje fotografų Raimundas Adžgauskas“, - pasakojo Rasa, kuri jau ieško vietos ant savo namų sienų – mergina net ketina įsirėminti gražiausias šios fotosesijos nuotraukas.

REKLAMA
REKLAMA

„Rezultatais esu labai patenkinta! Fotosesija buvo labai graži, nekasdieniška ir elegantiška. Tiesa, apsinuoginus pozuoti fotografui man buvo neįprasta“, - sakė blogiausia iš visų „Blogų mergaičių“.

Atlikėja yra „Olialia“ projekto gerbėja ir nekantriai laukia vis naujų „Olialia“ vakarėlių. „Na, o jei vieną dieną sulaukčiau pasiūlymo nusifotografuoti ir „Vakaro žinių“ kalendoriui, tai sutikčiau ilgai negalvojusi!“ - prasitarė seksualioji dainininkė.



Rasa Bagdonavičiūtė, Raimundo Adžgausko nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų