REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priešpaskutinio „A lygos“ turo rungtynės tarp Panevėžio „Ekrano“ ir Marijampolės „Sūduvos“, kaip ir planuota, įvyks ateinantį sekmadienį, spalio 25 d., tačiau dėl TV transliacijos rungtynių pradžia iš 14 val. nukelta į 19 val. 15 min. Rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Panevėžio „Ekrano“ atstovo spaudai Gedo Saročkos, rungtynių laikas buvo atidėtas klubo iniciatyva, prašymui pritarė Marijampolės „Sūduvos“ klubo bei LFF vadovai:

REKLAMA

„Panevėžio „Ekranas“ yra vienintelis klubas, vienintelė instancija Lietuvoje, kuri yra suinteresuota rodyti rungtynes per televiziją ir taip populiarinti Lietuvos klubinį futbolą. Kartu su televizija kuriame produktą, tad norime, kad jis būtų kokybiškas: sutemus prie dirbtinio apšvietimo futbolas kur kas patrauklesnis tiek sėdinčiam stadione, tiek prie televizoriaus.

Esame dėkingi, kad LFF ir „A lygos“ vadovai leido nukelti rungtynes į įprastą panevėžiečiams ir patogų futbolo mėgėjams, kurie žiūrės tiesioginę rungtynių transliaciją per „Lietuvos ryto“ televiziją, laiką. Sezonas artėja prie pabaigos, o įtampa auga. Tikiu, jog sekmadienio rungtynės bus įdomios,“ – sako G. Saročka.

XXVII-ojo A lygos turo rungtynių „Ekranas“–„Sūduva“ laiko pakitimus pirmadienį oficialiai patvirtino LFF.

Priminsime, kad „Ekranas“ po 26 turų turi 57 taškus ir yra pirmas, o „Sūduva“ su 50 taškų žengia trečia. Antroje vietoje – Vilniaus „Vėtra“, surinkusi 56 taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų