REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keistuolių teatro savaitė

Ketvirtadienį, spalio 22 d., 19 val. Keistuoliai visus savo draugus kviečia pasižiūrėti Aido Giniočio režisuoto muzikinio reviu „Taisyklė Nr. 1, arba Sapnuoti Vilnių draudžiama!“.

Ketvirtadienį, spalio 22 d., 19 val. Keistuoliai visus savo draugus kviečia pasižiūrėti Aido Giniočio režisuoto muzikinio reviu „Taisyklė Nr. 1, arba Sapnuoti Vilnių draudžiama!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai pasakojimas apie vienos dienos košmarą, kurį patiria iš provincijos į sostinę atvykusi besilaukianti paauglė. Tačiau „Pasakų mieste“ Vilniuje ją pasitinka ne mylimas berniukas, o pačių įvairiausių socialinių sluoksnių personos: bedarbiai, tėvai, nesutramdomi vaikai, paskalų skleidėjai, gėjai, suteneriai, valkatos... Daugybės žmonių išgyvenamos dramos ir tragedijos, nuoskaudos, nusivylimai ir lūkesčiai miuzikle parodomi šventiškai ir pakylėtai. Scenoje pasirodys Benita Vasauskaitė, Ilona Balsytė, Viola Klimčiauskaitė, Andrius Kaniava, Vaidotas Žitkus, Dalius Skamarakas ir kt.          

REKLAMA

Spektaklis „Taisyklė Nr. 1, arba Sapnuoti Vilnių draudžiama!“ taip pat bus rodomas penktadienį, spalio 23 d.

Šeštadienį, spalio 24 d. Keistuolių teatre vyks vienos dalies vieša išpažintis suaugusiesiems pagal Andriaus Kaniavos ir Vaidoto Žitkaus pjesę „Pinokio kronikos“ (rež. Andrius Kaniava). Spektaklį įkvėpė K. Kolodžio knyga „Pinokio nuotykiai“ arba, kaip sako pjesės autoriai, chrestomatija tapęs sveiko gyvenimo būdo vadovėlis „Kaip medinukui tapti Tikru Berniuku“, kuris aktoriams neatrodo visiškai teisingas. Atsakymo į klausimą, kodėl būti savotišku, į nieką kitą nepanašiu, gyvenimo džiaugsmu trykštančiu medinuku yra blogai, scenoje ieškos Andrius Kaniava, Vaidotas Žitkus ir Sigitas Mickis.



Sekmadienį, spalio 25 d
. Keistuoliai kviečia į linksmą pasakojimą visai šeimai „Mano senelis buvo vyšnia“. Berniukas Toninas gyvena mieste, tarp keistų, vis kažkur skubančių suaugusiųjų, ir prisimena nuotykius, patirtus gyvenant kaime su seneliu. Tai pasakojimas apie atvirumą, šilumą ir... meilę. Apie tai, kas visam gyvenimui įstrigo berniuko širdyje: svarbiausia yra mylėti ir būti mylimam, tada galėsi įveikti bet kokią kliūtį. Tonino nuotykius atskleidžia Aldona Vilutytė, Vytautas Rašimas ir Dalius Skamarakas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų