REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Black Tie“, pristatantis įdomiausius house diskžokėjus. Pirmasis „Club Agency“ pristatomo ciklo renginys su Rimu Šapausku, latviu DJ Rise ir „Club Agecy“ rezidentu DJ Miku – jau vasario 15-ąją.
"GCW „Champagne Bar” – naujas ryškus atradimas naktiniame Vilniaus žemėlapyje. Šis baras jau suspėjo pasižymėti kaip vieta, kurioje laisvalaikį galima praleisti stilingai ir nekasdieniškai. Todėl didžiuojamės, kad čia ir įvyks naujosios „Club Agency” vakarėlių serijos „Black Tie” startas. Ypatingas baro interjeras, žaižaruojančių šampano burbuliukų įkaitinta atmosfera, elegantiška publika ir aukščiausios kokybiškas house – ko daugiau galima norėti?” - sakė vakarėlių ciklo sumanytojas Eimantas Juknevičius.
Pavadinime „Black Tie“ užkoduota pagrindinė vakarėlių ciklo idėja – visi, vasario 15-ąją ketinantys užsukti į „GCW Champagne Bar“ palinguoti pagal naujausius soulful ir disco house ritmus, turėtų iš anksto pasirūpinti solidesniais kostiumais ar vakarinėmis suknelėmis. Be to, būtina būti sulaukus bent 21-rių.
„Dress code“ ruošiasi atitikti ir vakarėlio diskžokėjai. Kostiumą jau iš valyklos atsiėmęs Rimas Šapauskas – vienas iš vyresnės kartos Lietuvos diskžokėjų, per penkiolika metų taip ir neišmokęs miksuoti savo iš įvairių laikmečių surinktų muzikos šedevrų. Nepaisant to, publika Rimas yra dalijęsis su visa plejada užsienio garsenybių – Andy Fletcheriu iš „Depeche Mode“, „The Orb“, „Bronski Beat“, Bogdanu Taranu ir kitais.
DJ Rise šventinę aprangą gabensis iš Latvijos sostinės Rygos, kurios bare „Pupu Lounge“ 2002-aisiais pradėjo savo DJ karjerą. Per kelerius metus grojęs ne viename didesniame ar mažesniame vakarėlyje Pabaltijo klubuose, Rise šiuo metu yra atsakingas už radijo laidą „VIP Lounge Sound“, pristatančią naujienas iš soulful house pakrantės bei gyvai transliuojančia trankias naktis iš Rygos klubo „Nautilus“.
Be abejo, kaip pasirišti kaklaraištį, jau prisiminė ir „Club Agency“ rezidentas DJ Mikas. „Mūsų tikslas – nepriekaištinga vakarėlio kokybė, gera nuotaika ir per kraštus besiliejančios teigiamos emocijos“, - rūšiuodamas įrašus būsimai stilingo house nakčiai nakčiai „Black Tie“ tarstelėjo ne vieno Lietuvos DJ čempionato prizininkas.
“Club Agency” kokybiškos šokių muzikos gerbėjams yra padovanojusi ne vieną įsimintiną naktį kaskart netikėtoje vietoje.
Praėjusių metų rugsėjo 1-ąją į Vilnių iš 31-ojo “Europos” dangoraižio aukšto dairėsi “Adidas Originals DJ’s Attack” dalyviai, šokdinami olando Benjamino Bateso. 2007-ieji pasitikti Karibų piratų puota Verkių vandens malūne, kuriai vadovavo Bogdanas Taranas.

Bilietų įsigyti galima tik Bilietai LT kasoje bei internete. Bilietų skaičius ribotas. Informacija teikiama ir staliukų rezervacijos priimamos telefonu 8 700 555 99.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų