REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oksanos Pikul lovoje rastas Simo Jasaičio šalikas

Tiems, kurie vis dar mano, jog gražuolis krepšininkas Simas Jasaitis neturi nieko bendra su „Olialia“ blondine Oksana Pikul – nenuginčijami įrodymai, kuriuos aptiko LNK laidos „Asistentai“ vedėjai pačios Oksanos namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Širdelių formos pagalvėlių apsupty pagarbiai padėtas krepšininko šalikas – lyg meilės altorius. Šis romatiškas paveikslas, pasitikęs asistentų komandą kaip reikiant pakoregavo dienos planus.

REKLAMA

Svarbiausia tema tapo krepšinis. Ar išmano Oksana pagrindines taisykles ir ar moka trižingsnį? Netikėtai pasirodė, kad krepšinis – labai intymus sportas. Žaidusieji du prieš du Oksanos partneriai vis taikėsi merginą paliesti, pataisyti jos laikyseną, kilstelėti. Ar patiko toks žaidimas LNK laidos „Karštas vakarėlis“ vedėjai Oksanai?

Kol Oksana gilinosi į kultinio žaidimo subtilybes, namuose likę asistentai Redita ir Edmundas laiko neleido veltui. Redita, net dusdama nuo alergijos Oksanos katinui  ir moteriško smalsumo negebėjo atsilaikyti norui pasidomėti, kokius apatinius dėvi ir kokią kosmetiką naudoja gražuolės, o Edmundas tuo metu kepė kaloringą ir labai skanų obuolių pyragą po treniruotės nuvargusiems žaidėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausia užduotis teko Rimui Valeikiui. Kol kiti asistentai triūsė namuose, o pati Oksana pramogavo, jis turėjo  vietoj Oksanos nuvykti į paskaitas Tarptautinio verslo mokykloje. Blondinės perukas, viliojanti eisena... Ar pavyko asistentui deramai pasirodyti mokslo įstaigoje ir kuris derinys geresnis: Oksana ir krepšininkai ar Oksana ir krepšinis?

Visa tai - laidoje „Asistentai“ šeštadienį 17 val. per LNK. Laidos vedėjai - Rimas Valeikis, Redita Dominaitytė ir Edmundas Končius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų