REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujosios sąjungos gretas papildė dvi politinės jėgos. Partijos suvažiavime pabrėžta, kad Lietuvai reikalinga nauja jėga, galinti išvesti šalį iš krizės.

REKLAMA
REKLAMA

Socialliberalai taip pat kritikavo Seimą ir ragino Vyriausybę atsistatydinti, praneša LTV naujienų tarnyba.

REKLAMA

Naujoji sąjunga (socialliberalai), į savo glėbį priėmusi neparlamentines Lietuvos liaudies sąjungą „Už teisingą Lietuvą“ ir Lietuvos gyvenimo logikos partiją, tikisi atsinaujinti ir, turėdama per 7 tūkst. narių, sustiprinti savo pozicijas.

„Toks junginys šiandienos politinėje situacijoje yra pakankamai konstruktyvus, nes politinės sistemos išsisklaidymas, fragmentiškumas nieko gero neduoda“, - sakė Naujosios sąjungos pirmininkas Artūras Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes susijungėme su Naująja sąjunga, matydami joje potencialą savo partijos nariams išreikšti savo galimybes. Ji mums artima“, - teigė Vytautas Lazinka, Lietuvos liaudies sąjungos „Už teisingą Lietuvą“ pirmininkas.

Atsinaujinusi Naujoji sąjunga suvažiavime pažėrė daug kritikos Seimui, o Vyriausybę ragino atsistatydinti.

„Peštynės dėl postų, skaldymasis, lakstymai iš frakcijų atvedė valdančiąją daugumą prie pavojingos 71-72 narių koalicijos“, - kalbėjo A. Paulauskas.

Suvažiavime priimtoje rezoliucijoje raginama pirmiausiai valdymo pertvarką pradėti nuo seniūnijų - joms suteikti finansinį savarankiškumą, o seniūnus rinkti tiesiogiai.

Už Seime vieną atstovą turinčią Naująją sąjungą, birželio mėnesio tyrimų duomenimis, būtų balsavę 4 proc. rinkėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų