REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš metus startavusi „Epaso“ grupei priklausanti interneto svetainė www.supervideo.lt jau turi daug nuolatinių lankytojų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo pasiekta siūlant žiūrovams gerokai daugiau įdomaus video turinio negu kitos panašaus pobūdžio svetainės.

REKLAMA

Dauguma interneto tinklapių nusitaikę tik į linksmus, šmaikščius, įvairaus turinio vaizdo siužetus. Tuo tarpu interneto portalas supervideo.lt suteikia galimybę pamatyti tiek linksmus vaizdelius, tiek rimtą originalų turinį – mėgstamų televizijos laidų įrašus. Ši galimybė ypatingai džiugina užsienyje gyvenančius tautiečius, kadangi taip jie gali stebėti savo krašto televizijos laidas.

Po atsinaujinimo patobulintas ir išplėstas ne tik portalo supervideo.lt turinys, bet ir atnaujinta serverių įranga, todėl svetainė veikia daug greičiau. Taigi, dabar greitai ir be vargo galėsite peržiūrėti pamėgtas LNK laidas, pasigrožėti „Olialia“ mergaičių klipais, pamatyti naujausias žūklės laidas ir, žinoma, praskaidrinti nuotaiką populiariausiais pasaulyje juokingais filmukais.

Netrukus svetainėje rasite ir „Balsas.lt televizijos“ laidų įrašus. Ateityje turinys dar labiau plėsis. Galėsite matyti pamėgtus televizijos serialus ne tada, kada galima, o tada, kada patogu Jums.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų