REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Hewlett-Packard“ pristatė dar vieną naujosios „HP Photosmart TouchSmart“ serijos spausdintuvą „HP Photosmart A646 Compact“. Rugsėjį pasirodžiusi naujoji šių spausdintuvų serija pasižymi patogiu ir nesudėtingu nuotraukų paruošimu bei spausdinimu be kompiuterio, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „HP Photosmart A646 Compact“ spausdintuvu paprasta peržiūrėti, koreguoti ir apipavidalinti nuotraukas be kompiuterio pagalbos, naudojantis 8,7 cm (3,45 colio) įstrižainės sensoriniu „TouchSmart“ ekranu. Spausdintuvas puikiai tinka nuolat keliaujantiems fotografams, užsiėmusiems tėvams. Juo galima spausdinti nuotraukas ir iš mobiliojo telefono su „Bluetooth“ ryšiu.

REKLAMA



HP nuotr.

Naudodami spausdintuvo „TouchSmart“ valdymo skydelį, dabar vartotojai gali palikti savo pastabas prie skaitmeninės spausdinamos nuotraukos, surinkdami tekstą klaviatūra ekrane arba rašymo lazdele. Ekrane taip pat galima pademonstruoti nuotraukas skaidrių peržiūros režimu.

Prieš spausdindami nuotraukas vartotojai gali jas apipavidalinti, pasirinkdami iš daugiau nei 300 spausdintuve esančių elementų – rėmelių, albumo puslapių, nuotraukų užrašų.

REKLAMA
REKLAMA

Spausdintuvu galima išspausdinti įvairaus, iki 13x18 cm dydžio nuotraukas su rėmeliais ar be jų. Vartotojai gali naudotis 30 „HP Design Gallery“ funkcijų nuotraukoms pagerinti ar pakoreguoti, pavyzdžiui, pašalinti raudonų akių efektą, retušuoti spuogus ir t.t.

„HP Photosmart A646 Compact“ spausdintuvu galima ne tik spausdinti nuotraukas tiesiai iš mobiliojo telefono „Bluetooth“ ryšio pagalba, bet ir nuskaityti nuotraukas iš atminties kortelių, fotoaparatų su „PictBridge“ funkcija, USB atmintinių ir atspausdinti nenaudojant kompiuterio.

Naujasis „HP Photosmart A646 Compact“ spausdintuvas Lietuvoje kainuos 514 litų ir pasirodys prekyboje spalio 1 dieną, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų