REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Deep Inc“ kviečia švęsti ir šokti su Greg Dorban

Sostinės deep ir soulful house muzikos kūrėjai bei „transliuotojai“ broliai „Deep Inc“ šįkart turi  daugybę progų surengti dar vieną vakarėlį „Woo“.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 25-ąją šokių aikštelėje ir už DJ pulto „Deep Inc“ švęs drauge su talentingu britų kompanijos „Reelgroove“ kompanijos atstovu Greg Dorban bei geru savo draugu Adam Vicious.

REKLAMA

Pirmoji vakarėlio priežastis užkoduota jo pavadinime - „The Sound Of Reelgroove CD Presentation Party“. Kompiliacija „The Sound of Reelgroove“ dvigubo albumo pavidalu išleista pačioje vasaros pabaigoje, ją sumiksavo būsimasis „Woo“ svečias Greg Dorban. Antrojoje albumo dalyje skamba „The Jaffers featuring Jayhem“ kūrinio „ Somethin’ Changin’“ remiksas, kurio autoriai - „Deep Inc“. O tai - daugiau nei išskirtinė proga aplaistyti kompiliaciją ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kūrinio „Somethin’ Changin’“, kuriame vokalinę partiją atlieka kultinio kolektyvo „Kojak“ balsas Jayhem, remiksas pasiekiamas ir atskiro singlo pavidalu. Jį išleido kompanija „Jaffa Music“, kurios nariais oficialiai tapo ir mūsiškiai Tadeu Nice bei Domino. Remiksą palankiai sutiko tokie „Deep Inc“ mėgiami atlikėjai bei house pasaulio autoritetai, kaip Quentin Harris, Yass, Groove Assassin, Panevino, Justin Michael, tas pats Greg Dorban ir dar daugelis kitų.

Netrukus  kompanija „Reelgroove“ išleis ir Greg Dorban su Andy Bunney ir Chappel įrašytą singlą „All Around“, kurį taip pat papuoš „Deep Inc“ remiksas. Na, o svarbiausia kūrybine žinia šiandien yra tai, kad „Deep Inc“ įtemptai dirba studijoje dailindami debiutinį savo kūrinį, kurį „Jaffa Music“ pasauliui pristatys jau spalio pabaigoje. Laikas šauti šampaną, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Perduodami linkėjimus iš įrašų studijos „Deep Inc“ taip pat primena, kad geriausias būdas ruoštis rugsėjo 25-osios vakarėliui - kiekvieną trečiadienį radijo imtuve susirasti radijo stoties „Opus3“ dažnį. Nuo 20 val. eteryje - „Deep Inc“ laida, skirta kokybiškai deep ir soulful house muzikai. Ji neretai brolius pasiekia tiesiai iš kolegų įrašų studijų visame pasaulyje, taigi kiekviena laida - aktuali ir išsamiai pažindinanti su scenos naujienomis bei talentais.

Itin plačiomis internetinio radijo bangomis kas dvi savaites savo požiūrį į soulful bei deep house transliuoja ir ketvirtasis vakarėlio dalyvis Adam Vicious. Daug gerbėjų turinti dvisavaitinė jo laida „Strictly House Sessions“ rudens pradžioje debiutavo bene populiariausioje internetinėje house stotyje „SSRadio“.

Kompiliacijos „The Sound Of Reelgroove“ išleidimo proga „Deep Inc“, Greg Dorban ir Adam Vicious šokti kviečia jau rugsėjo 25-ąją, penktadienį. Kojos ir sijonai pradės kilnotis 22 val.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų