REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ vartininkas Ikeras Casillasas naująjį UEFA Čempionų lygos kamuolį pavadino „totalia katastrofa“ bei pareiškė, kad kiekvieną kartą, kuomet pristatomas naujos rūšies kamuolys, tampa vis sunkiau prie jo prisitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Apie tai man teko kalbėtis su Gianluigiu Buffonu, Petru Čechu ir Pepe Reina. Naujasis UEFA Čempionų lygos kamuolys yra totali katastrofa – jį sunku sustabdyti. Šiuo atveju prieita iki tokio lygio, kurio tikrai neturėtų būti,“ – sakė 28 metų vartininkas.

REKLAMA

„Kamuolio skriejimo trajektorija dažnai yra nereali. Panašūs atvejai buvo ir su kamuoliais, kuriuos naudojo per Konfederacijų taurę bei 2008 metų Europos čempionatą. Kiekvieną kartą pasirodantys naujo tipo kamuoliai yra vis prastesni.“

I. Casillasas dar pareiškė, jog Ispanijos lygoje naudojamas kamuolys taip pat yra nenuspėjamas, tačiau nėra toks blogas, kaip dabartinis Čempionų lygos atitikmuo.

„Kamuolys, kuris naudojamas Ispanijos lygoje, yra daug geresnis. Jis irgi išdarinėja keistus dalykus, bet pastarieji pasitaiko retai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų