• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad ir ką jums sakytų vyrai apie draugystę su moterimi, visi pripažįsta vieną neginčijamą niuansą: tarp skirtingų lyčių draugų būtinai turi būti simpatija.

REKLAMA
REKLAMA

O jei kapstysime giliau, nesunku suprasti, jog dažniausiai pasitaikantis vyro simpatijos moteriai ir moters simpatijos vyrui pagrindas – seksualinė trauka.

REKLAMA

Vyro draugių gali būti įvairių: buvusi klasiokė, buvusi meilė, kolegė, su kuria jis dirba ar kadaise dirbo. Paprastai santykiai su tokia moterimi palaikomi gana ilgai todėl, kad jiedu artimi dvasiškai, ir, žinoma, vienas kitam jaučia simpatiją.

Vyro eks

Bene nemaloniausiai iš visų išvardytųjų draugystės rūšių moterys reaguoja į savo vyro draugystę su buvusia mylimąja. Laimė, tokia draugystė pasitaiko gana retai, bet vis dėlto ji egzistuoja ir... kelia daug nerimo esamai draugei ar žmonai.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai vyrą su eks mylimąja sieja puikus savitarpio supratimas, jai jis gali išsipasakoti tai, ko nedrįsta pasakyti savo dabartinei meilei. O nemaloniausias momentas – tai, kad, nepaisant visų jo priesaikų, seksualinė trauka buvusiai meilužei vis dėlto išlieka.

Ką tokiu atveju galima parekomenduoti dabartinei partnerei? Išlikti ramiai ir pasistengti susipažinti su paslaptingąja drauge.

Isterija ir ultimatumai nieko neduos – veikiausiai vyras paskubės tave įtikinti, kad su niekuo nesusitikinėja ir nedraugauja, nors tuo pačiu tęs draugystę lyg niekur nieko. Taigi jei nenori apsigauti, verčiau pasistenk susipažinti su vyro drauge ir pati blaiviai įvertink, ar ją gali laikyti savo konkurente.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai nerimaujama veltui, buvusi mylimoji turi savo gyvenimą, o su sena meile tikrai palaiko tik bičiuliškus santykius. Tačiau kaip ten bebūtų, į tuos santykius turėtum įsiterpti ir tu. Verčiau stenkis išvengti progų palikti juos vienu du. O jei draugė vieniša ir prašo tavo vyro pagalbos sutaisyti varvantį čiaupą, užuot kėlusi skandalą, verčiau nupirk ko nors skanaus ir išsiruošk į svečius drauge: kol vyras imsis santechnikos darbų, judvi galėsite paplepėti prie kavos puodelio.

Juk eiti į svečius su savo vyru – visiškai normalus elgesys. Jei jis neturi ko slėpti ir išties yra tik draugas, neturėtų prieštarauti tokiam tavo pasiūlymui. Bet jei pati įsitikinsi, jog buvusioji vis dar akivaizdžia flirtuoja su tavo vyru, gali ramiai ir argumentuotai paaiškinti, kodėl esi nusiteikusi prieš tokią draugystę, juolab kad pati spėjai įsitikinti, kaip viskas yra, o ne pasikliauji išsigalvotomis prielaidomis.

REKLAMA

Draugė iš gailesčio


Yra ir dar viena „nemaloni“ vyro draugių rūšis – tos, kurių vyrai nusprendė pagailėti po išsiskyrimo. Istorija gana banali: ji myli jį beprotiškai, o jo jausmai atšalo, tad jis nusprendė baigti santykius ir pasiūlė likti draugais. Dabar jis vis dar tęsią draugystę, mat jaučiasi kaltas.

Iš tiesų tokia draugystė gana nekalta ir vargu ar truks ilgai, taigi neverta dėl jos gadintis nervų.

Palikta moteris įvairiais būdais stengsis susigrąžinti mylimąjį, tačiau kuo toliau, tuo labiau jos manipuliacijos vyrui įkyrės, tad jis paprasčiausiai atsikratys įkyrios buvusiosios. Viskas labai paprasta: vyras vargu ar palaikys ilgalaikius santykius su moterimi, kuri jam nekelia jokių emocijų, išskyrus gailestį.

REKLAMA

Atgal į vaikystę

Dar vienas draugių tipas – vaikystės draugė. Su ja jis kadaise žaidė vienoje smėlio dėžėje, tada lankė vieną darželį, tą pačią mokyklą, galbūt net sėdėjo viename suole. Jis gali su ja valandų valandas plepėti telefonu ar vaikščioti po parduotuves prieš tavo gimtadienį – juk būtent ši draugė jam geriausiai padės išrinkti dovaną tau.

Tave vis dažniau užvaldo pavydas ir pyktis, taigi sau patyliukais mąstai, kodėl gi šiems dviems nesusiliejus į vieną, juk ir taip jie nuolat drauge. Tačiau mylimasis skuba raminti, jog ši draugė jam – kaip sesuo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesą sakant, tokie atvejai – gana sudėtingi. Kai juos sieja metų metus trunkanti, laiko patikrinta draugystė, bandyti juos išskirti beviltiška. Taip greičiau ne juos išskirtum, o savo santykius susigadintum. Todėl vertėtų vadovautis Napoleono išmintimi: jei negali įveikti priešo – susidraugauk su juo.

Taip susiklosčius aplinkybėms patenkinti liks visi. Tu netapsi draugų išsiskyrimo priežastimi, galėsi ramiai stebėti situaciją, o mylimasis dar ir įvertins tavo pastangas tapti jo draugės drauge.

Ar tikrai tik draugai?

O dabar – keletas patarimų, kaip vyro draugėje atpažinti... jo meilužę.

Pirmasis nerimą keliantis požymis turėtų būti partnerio nenoras tave su ja supažindinti. Kaskart jis sugalvos vis naują priežastį, kad tik judvi nesusitiktumėte.

REKLAMA

Kitas signalas – jis vengia pokalbių apie ją jei pradedi klausinėti apie jų santykius, kaip jie susipažino, kokia jos šeimyninė padėtis. Jei jis nuolat išsisukinėja ar nukreipia kalbą kita linkme, akivaizdu: turi ką slėpti.

Įtarimą turėtų sukelti ir faktas, kad jis rūpestingai slepia nuo tavęs susitikimus ar kitokius kontaktus su ja. Jis mįslingai nutyli, kad ji skambino telefonu ar atsiuntė SMS. Juk jei tai – tik draugystė, jis su ja turėtų telefonu kalbėtis tau girdint ir nejausti diskomforto.

Jei pajutai vieną iš šių rimtų signalų, prireiks išminties ir kantrybės. Atkakliai reikalauk susipažinti su ja, motyvuok tuo, jog tavo vyro draugai turėtų būti ir tavo draugai, nori pamatyti jam tokį reikšmingą žmogų. Paaiškink, jog nori tapti jos drauge, ji gali drąsiai ateiti pas jus į svečius ir pan. Bet kuriuo atveju tikrąsias išvadas galėsi padaryti tik ją pamačiusi ir su ja pabendravusi.

Parengta pagal: Astromeridian.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų