• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Henrikas Daktaras per suėmimą nualpo

Pasak Bulgarijos spaudos, Henrikas Daktaras prisistatinėjo turistu, važinėjo dideliu juodu visureigiu, domėjosi nekilnojamuoju turtu prie jūros. Manoma, kad ketino pirkti sklypą ir statytis namą.

REKLAMA
REKLAMA

Vilą Bulgarijoje Henrikas Daktaras nuomojosi už 1100 litų per mėnesį. Ten rasta daug maisto atsargų – dešrų, kumpių ir uogienių.

REKLAMA

Kartu kurį laiką gyveno ir žmona su trimis vaikais. Vietos gyventojai tvirtina, kad šeima dalyvavo, kai Balčiko miesto cerkvėje Henrikas Daktaras buvo krikštijamas pagal stačiatikių apeigas.

Pranešama, kad, kaukėtiems pareigūnams įsiveržus į namą, H. Daktaras apsiverkė, paskui esą neteko sąmonės. Pareigūnai jį gaivino vandeniu.

Policininkai iškvietė greitąją. Vieni šaltiniai teigia, kad H. Daktaras atsigavo ligoninėje prijungus lašinę, kiti praneša, kad medikai padarė kardiogramą ir nustatė, kad suimtasis simuliuoja. Jam buvo uždėti antrankiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vilą jam išnuomojęs vyras, Sofijos gyventojas, vietos žurnalistams teigė netikintis, kad Daktaras apsimetinėjo. Esą per kratą buvo rasta daug vaistų nuo širdies ligų.

Kriminalistai teigia, kad H. Daktaras palaikė ryšius su keliais nusikaltėliais iš Bulgarijos, kurie padėjo gauti suklastotus dokumentus.



Apie tai – LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų