REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šauniausios damos rinkimuose – pirmosios pavydo scenos!

Šeštadienį realybės šou „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vėl pakvies pokyčiams – šį kartą  į Taujėnų dvarą atvyksta antrasis dalyvių penketukas.

REKLAMA
REKLAMA

Kol pirmosios moterys džiaugiasi nauju stiliumi ir išskirtiniu jomis besirūpinančios komandos dėmesiu, kitos penkios damos dar tik patirs, ką reiškia tikrieji pokyčiai. Kai tik antrosios dalyvės įžengs pro dvaro duris, senbuvės ims pavyduliauti.

REKLAMA

„Joms teks su šou naujokėmis dalintis kambariais, dėl to kils šiokia tokia sumaištis. Ir prasidės pirmosios moteriškos pavydo scenos. Kai tik išsijungs filmavimo kameros, damos laidos stilistui pradės priekaištauti, kad naujokėms atiteko gražesni kailiai, papuošalai, drabužiai. Gudresnės net bandys prisiprašyti Manto, kad jis kitą kartą jas papuoštų gražiau už visas kitas“, – „Lietuvos perlų“ užkulisius atskleidžia laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tik stiliaus išbandymai šį šeštadienį laukia dvare apsigyvenusių šou dalyvių. Jau patį pirmąjį vakarą jos savo elgesiu užsitrauks Madam (Skaivos Jasevičiūtės) nemalonę.

„Nuo ką tik į dvarą atvykusių damų elgesio man jau pirmą vakarą dingo apetitas“, – incidento detalių nesiryžta atskleisti kiekvieną „Lietuvos perlų“ žingsnį sekanti dvaro Madam.

Kokie antrojo damų penketuko pokyčiai privertė  pavyduliauti dvaro senbuves ir kodėl Madam atsisakė  kartu su dalyvėmis vakarieniauti, TV3 žiūrovai sužinos šeštadienį, rugsėjo 5 dieną, 17.40 val.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų