REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Jei paskambintumėte po pusvalandžio, būtų visiški “papai” (suprask gerai), - tikslindamas interviu laiką šmaikštauja Justas Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Jį žiūrovai pažino dar “Humoro klube” kaip Roko Žilinsko parodijų meistrą. Ir tai buvo vaikino kelias į sėkmę. Nuo šiol TV3 ekrane Justas įsikurs ilgam: 4 kartus per savaitę ves laidą “TV antis” ir dalyvaus jau kitą šeštadienį 19 val. startuosiančiame projekte “Šok su manimi”.



- Gera žinia tavo gerbėjams - šį sezoną tavęs televizijoje bus ypač daug. Su patyrusia vilke Livija Gradauskiene vesi tiesioginę informacinę laidą “TV antis”...

REKLAMA

- Žiauriai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad ji pasirinkta... tiksliau, aš pasirinktas jos TV partneriu. Man atrodo, kad viskas, prie ko ji prisiliečia, virsta auksu. Be to, “TV antis” komandoje dirbs Vytautas Šapranauskas, Džiugas Siaurusaitis, Aistė Paškevičiūtė. Scenaristais dirbs ir “Humoro klubo” dalyviai.

- Geras startas kaip pradedančiajam kelionę po plačiuosius TV vandenis?

- Tikrai džiugu, kad mane pakvietė. Žmonės nori ko nors intelektualesnio nei kalbų apie Roko Žilinsko kasdienybę bei Nijolės Pareigytės darbus. Todėl mes pateiksime linksmas ir informatyvias žinias nestandartiniu kampu. Tokio formato laida Lietuvoje, ko gero, yra pirmoji. Taigi šį sezoną laukia daug darbų. Teks laikinai mesti tokius užsiėmimus kaip valgymas ar miegas. Bet, tikiuosi, prie jų kada nors grįžti. (Šypsosi.)

REKLAMA
REKLAMA

- Tau netrukdo, kad žmonės gatvėje patį vis dar geriau pažįsta kaip Roką Žilinską, nei Justą Jankevičių?

- Tai dažniausiai būna penktokai ir kita publika iki 12 metų. Kai galvojau šitą “bajerį”, nemaniau, kad visi taip “užsikabins”. Bet žmonės šypsosi - vien tai yra gerai.



- Įtariu, aplinkiniai dažnai prašo: “Pavaryk gerą bajerį!”

- Kai susipažįstu su naujais žmonėmis, dažniausiai girdžiu: “pajuokink”, arba “padaryk Žilinską”. Kartais jaučiuosi kaip cirko beždžionėlė.

- Kartą sakei, jog nesi nė trupučio įdomesnis už taksistą, kurio verslas žlugo. Kaip manai, kuo buvai geresnis už kitus “Humoro klubo” dalyvius, kad sulaukei TV3 pasiūlymo vesti laidą, dalyvauti šokių projekte?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Atsakymas susideda iš dviejų žodžių: Rokas Žilinskas. Po mano neatsargiai ištartos frazės viskas taip greit įsisuko... Yra toks pasakymas: “From zero to hero” (“Nuo nulio iki herojaus”). Būtent taip dabar ir jaučiuosi.



- Manai, “Šok su manimi” projekte sugebėsi pasirodyti geriau, nei, tarkim, buvusi balerina A.Paškevičiūtė?

- Tikiuosi pasirodyti geriau, nei galiūnas Vidas Blekaitis. Tarp savo konkurentų šokių projekte matau jį ir olimpietį Alvydą Duonėlą. Manau, kad esu atitolęs nuo šokio tiek, kiek ir jie. Tad jei man pavyktų pasirodyti geriau, savo tikslą būčiau įgyvendinęs.

REKLAMA

- Prieš žengdamas į sceną jaudindavaisi taip, lyg tave vestų į kartuves. Į šokių aikštelę ar tiesioginį eterį eisi geriau nusiteikęs?

- Ne, tai bus tos pačios kartuvės. (Šypsosi.) Savo gyvenime atrandu vis naujų kartuvių ir po jas retkarčiais džiaugsmingai pasivaikštau. (Juokiasi.)



- Sunku bus dabar įsivaizduoti tave be gerulio simbolio - kokteilio rankose...

- Aš labai norėjau, kad mano šokių partnerė būtų kokteilis “Cuba Libre”, tačiau projekto prodiuseriai primygtinai reikalavo, jog šokčiau su gyvu žmogumi. (Šypsosi.) Todėl padariau keletą išlygų ir užuot laikęs stiklinę, nešiosiu ant rankų savo partnerę.



- Esi prasitaręs: kad gyvenimas taptų geresnis, tereikia užsirašyti į sporto klubą. Ar prieš savo šokių partnerę vis dar tenka įtraukti pilvą?


- Tiesą pasakius, aš užsirašiau į sporto klubą. Ir netgi keletą kartų ten apsilankiau. Bet įtraukti pilvą dar nėra pats sudėtingiausias dalykas šokių projekte. Yra daugybė pratimų, kuriuos šokdamas turiu atlikti vienu metu: išpūsti krūtinę, palenkti klubą, nuleisti alkūnę, įtraukti užpakalį... (Šypsosi.)

REKLAMA

- Tavo populiarumo kaina - nuo užpuolimo ir sutrenktos galvos iki autografų, raitomų merginoms ant krūtinės. Tai vis dėlto gera būti žinomam?

- Gera, jei tai netrukdo gyventi. O tie, kurie sureikšmina mano užpuolimą uostamiestyje, ko gero, nėra vartę dienraščių kriminalinių puslapių. Prieš žmones smurtauja kiekvieną dieną. Todėl manyčiau, jog aš dar labai lengvai atsipirkau. Mano užpuolikas vis tiek būtų radęs su kuo pasimušti. Džiaugiuosi, kad jis manyje rado palengvėjimą, - tam tikra prasme aš jam padėjau. Geroji žinomumo pusė - kartą man iš neblaivumo mergina pasiūlė pasirašyti jai ant krūtinės, aš iš neblaivumo sutikau. O jei rimtai kalbėtume apie žinomumo kainą, tai tuomet aš jaučiuosi tarsi išlošęs milijoną dolerių.



Parengta pagal "Vakaro žinių" priedą "Geras!"

Edita MAŽELYTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų