REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors PETA tikrai nėra patenkinta šia tendencija, visi pasaulio mados fanatikai jau kuria planus kaip kuo greičiau įsigyti naują odinį švarką rudens/žiemos sezonui.

REKLAMA
REKLAMA

Nors oda jau ir praeitą sezoną buvo išsikovojusi šiltą vietą daugelio spintose, šį kartą ji pasirodo su trenksmu ir šiek tiek atnaujinta. Daugiau blizgesio, metalo detalių, kiek trumpesnis ilgis ir štai - Jūs turite drabužį, kurį galite devėti beveik prie bet ko!

REKLAMA

Šį vakarą planuojate eiti į vakarėlį, bet bijote sušalti? Griebkite Phi ar Azzedine Alaia pasiūlytą blizgų, trumpą bei puošnesnį variantą.

Phi

Phi

Azzedine Alaia

Jūs esate jauna ir visus konservatyvius drabužius stumiate į spintos gilumą? Tuomet Emporio Armani odiniai švarkai kaip tik Jums. Jaunatviški, pabrėžiantys figūrą ir madingi – ko gi daugiau reikia?





Emporio Armani

Jūs – tikra miesto moteris, didelį dėmesį skirianti savo karjerai ir tiksliai žinanti, ko nori iš gyvenimo? Vertinate patogumą bei kokybę? Rinkitės Donna Karan pasiūlytą švarko tipą – su juo puikiai atrodysite tiek eidama į darbą ar verslo susitikimą, tiek skubėdama vakarieniauti į prabangų restoraną.





Donna Karan

Šaltajam sezonui išsirinkite sau patinkantį bei tinkantį variantą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų